Mit gondoltok erről az oldalról? A gyakori kérdésekről?
Ellátja-e a funkcióját, jól használják-e a kérdezők, milyenek az emberek itt. Ti csak olvassátok, vagy kérdeztetek már? Volt-e valóságos segítség? Ha nem segített, miért nem?
Kérdesem abszolút társadalmi, pszichológiai jellegű.
Egy kicsi off-al kezdenék, illetve azzal, hogy nem vagyok modi, és egyet sem ismerek. Szóval..
Bár nagyon fárasztó, és roncsolja az oldal minőségét, meg tudom érteni, hogy miért hagynak fent egyes, felületesen szabályt sértő kérdéseket. Mert forgalmat termel(t) az oldalnak. Amíg nem ismertük ki az ügyeletes trollokat, az ő kérdéseiknél kiugró számú válaszok voltak, mert az emberek egy részének erre volt szüksége. Csak közben szinte mindenki belefáradt ebbe, a trollok is túlzásba estek és bár ott, és akkor jó megoldás volt, hosszútávon nem az. A rendesebbek, pár kivétellel, elcuccoltak innen és maradt a veszekedős, problémás réteg. Akik itt élvezkednek. Szóval, a mögöttes szándékot megértem, de nem tett jót az oldal hírnevének.
On:
Maga, az ötlet szerintem is nagyon jó volt, illetve a kivitelezés is, bár az hellyel-közzel. Személy szerint, a mostani pontozós rendszerrel nem vagyok kibékülve, bár már teljesen megszoktam, hogy a zöld pipát sokan az "egyetértek" -kel veszik egyenértékűvé, ahelyett, hogy rendeltetés szerűen használnák. Meg nekem inkább a régi design tetszett, de az mellékes :D
A FB-n is lehangoló, hogy mik mennek, itt viszont rosszabb, mert nincs a valódi nevünk, illetve arcunk feltüntetve a válaszok mellett. Ergo senki nem ismer minket, és nincs is igazán akkora következménye a szavunknak. Sokan pedig ezt szépen ki is használják és onnantól pedig beindul a frusztráció-levezetés, aminek a többi tag issza meg a levét. Pl. jönnek a bunkó, filter nélküli megnyilvánulások. Töménytelen rosszindulat tud itt felszabadulni, főleg a Politika részlegen. Azon pedig képtelen vagyok túllépni, hogy épeszű ember mégis hogyan képes más, pláne vadidegen, ember h*lálát kívánni. Pláne, hogy itteni veszekedés volt az apropó...
Meg az is igaz, hogy korántsem olyan színvonalú válaszok, kérdések születnek, mint rég. Nincsen annyi kifejtős, mint eddig, sokszor már szinte azt érzi az ember, hogy azért íródnak bizonyos kérdések, válaszok, hogy az illető szintet tudjon lépni.
Nem kérdezés, ismerkedés miatt vagyok jelen az oldalon, hanem olvasgatok, illetve, ha szimpatikus kérdéssel találkozom és/vagy tudok rá érdembeli választ adni, kommentelek. Kérdéseim is voltak már itt, de szinte, pár kivétellel, az összeset megbántam, pedig egyiket sem érzem h*lye kérdésnek. A legtöbbet szét-trollkodták, vagy ahelyett, hogy segítséget kaptam volna, egyre többen inkább olyasmit írtak, hogy "nagy cucc, bezzeg nekem.." és onnantól átmentünk abba, hogy odamentek panaszkodni az emberek.
Ezzel szemben viszont kaptam tényleges segítséget is, pl. régi laptopom körül, barát dilemma miatt, de csoportmunka okán is, sporttéren is, meg nagyon jó sorozatajánlásokat is.
Úgyhogy azért vannak még pozitív élmények is, csak sajnos elveszik a sok/több rossz közt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!