Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit gondoltok erről az oldalró...

Mit gondoltok erről az oldalról? A gyakori kérdésekről?

Figyelt kérdés

Ellátja-e a funkcióját, jól használják-e a kérdezők, milyenek az emberek itt. Ti csak olvassátok, vagy kérdeztetek már? Volt-e valóságos segítség? Ha nem segített, miért nem?

Kérdesem abszolút társadalmi, pszichológiai jellegű.

2022. okt. 19. 15:02
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
84%

#2 es:

ezt is emberek moderálják, ízlésük szerint. A hoxa sem különb, sőt...namost ennek a fényében nincs miért felháborodni.

Én elégedett vagyok a gyakorival, eddig megtudzam amit akartam, ha nem akkor ott a gúgli.

Évek alatt rájöttem, hogy nem kell finnyásnak lenni, nem kell megsértődni, és el kell viselni ha néha rámszól a keresőmotor, javítok.

Nekem megfelel.

2022. okt. 19. 16:00
 12/21 anonim ***** válasza:
100%

A 18+-os kategória tényleg borzalom.

Amit még tapasztaltam plusznak, hogy a mentális egészség kategóriában kéretlenül is nagyon durva diagnózisok repülnek, hogy kérdező ez, meg ez a bajod, a kérdező meg beparázik és elhiszi.

2022. okt. 19. 17:58
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
A "facelift"-je előtt jobb volt. Jobb volt a tagok összetétele is, most rengeteg a troll, a kekeckedő, a csak unalomból itt lévő. De azért van 1-2 tartamas mondanivalót szolgáltató személy is. A privijelző régen jobb volt, amikor pirosan jelzett egy új privi esetén.
2022. okt. 19. 18:04
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
OFF: jó lenne, ha le lehetne tiltani kérdezőket, meg követni lehetne őket. Akkor tudnánk szűrni a trollokat.
2022. okt. 19. 18:07
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
Az oldal alap elgondolása jó, de az emberek teljességgel tönkreteszik. Kiír valaki egy teljesen normális kérdést, és olyan válaszokat kap rá, hogy "öld meg magad", "hányingerem van tőled", "beteg állat vagy" stb. Már nem is tudom hány ilyet jelentettem... Az még egy dolog hogy valaki beteg agyilag, és emiatt élvezi hogy ilyeneket mondhat embereknek, de hogy a moderátorok nem hogy nem bannolják őket, de fent is hagyják a válaszokat... Szerintem elfogadhatatlan. Vannak emberek, akik nem csak megforgatják a szemüket mint én, hogy milyen barmok vannak, hanem tényleg emiatt lesznek öngyilkosok, mert már alapból odavannak mentálisan, és ez volt nekik az utolsó csepp abban a bizonyos pohárban.
2022. okt. 19. 18:48
 16/21 anonim ***** válasza:
100%

Itt van egy példa, hogy 5 év alatt mennyit romlott a gyakorikérdések.hu weboldal. A lényeg a víztisztitó berendezések.

1. 2011-es évben, még hasznos válaszokat tudnak leírni.

https://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__bio-eletmod__158232..

2. 2017-es évben, már az első válaszadó hülyeségnek írja.

https://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__bio-eletmod__858201..

2022. okt. 19. 21:20
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
Engem egyedül az zavar, hogy a felhasználók többsége nem tudja értelmezni a hasznos-nem hasznos funkciót. Sokan tetszik-nem tetsziknek nézik és amivel nem értenek egyet simán lepontozzák. Azért, mert "nekik nem tetszik". Lásd család rovat.
2022. okt. 20. 06:16
 18/21 anonim ***** válasza:
100%
Zárójeles megjegyzés: jól mutatja az oldal hanyatlását, hogy évek óta járok ide kisebb-nagyobb kihagyásokkal, és mindig igyekeztem értelmes, segítő szándékú válaszokat adni. Régen 93%-on voltam, mostmár 80%-on vagyok. Teljességgel egyetértek a 17-es válaszolóval.
2022. okt. 20. 07:51
 19/21 anonim ***** válasza:
80%

13 évesen kezdtem használni az oldalt. Akkor stabilan álltam 86%-on. Most 21 vagyok s 80%-on.

S nem hinném, hogy a kistini énem bölcsebb volt, mint az egyetemista énem. :D

2022. okt. 20. 08:49
 20/21 anonim ***** válasza:
100%

Csak pár éve vagyok itt, ennek ellenére én is meg tudom erősíteni amit írtok, hogy ég és föld a régi vs jelenlegi állapot közti különbség. Mivel sok esetben adott témákra keresek rá, akár nagyon régi kérdésekig visszamenve, így eléggé érzékelem. Kapásból 3 dolog szemet szúr, ami rengeteget változott 10 év alatt, és főleg az utóbbi pár évben vetemedett el. Szóval ami feltűnt:

1. Fel és lepontozások aránya, régebben természetesebb volt hogy a normális segítő válaszok zöldek, az a pár rosszindulatú vagy kötekedő, trollkodó alak pedig piros. Ráadásul a zöldeken is volt rengeteg ember hasznossá jelölése, tehát nem tudta 1-2 rosszindulatú barom pirosba fordítani a normális válaszokat se.

2. Válaszok minősége. Sokkal több részletesen kifejtett, értelmes válasz volt. Mostanra rengeteg a semmitmondó, tőmondatos egy szavas. Sok esetben még értelme sincs csak beír valamit, vagy sima igen nem válasz ahol pedig kifejtést kérne a kérdező is. Mintha csak farmolásra játszanának igen sokan.

3. Rosszindulat. Na ez ami végképp elharapózott. Legyen szó a kérdezőnek kapásból beszóló, szándékosan kiforgató értetlenkedő, még csak nem is vicces "trollkodásról". Vagy a válaszolók közti beszólások és szándékos feszültségkeltések, személyeskedések, övön aluli aljasságok. Szinte mindenhol ottvan mostanra, régen azért jóval ritkább volt, úgy láttam.

Amúgy még itt vagyok és valószínű maradok is. De eléggé toxikus tereppé vált az oldal, aszerint is tanácsos kezelni mostanra.

2022. okt. 20. 17:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!