Mit gondoltok erről az oldalról? A gyakori kérdésekről?
Ellátja-e a funkcióját, jól használják-e a kérdezők, milyenek az emberek itt. Ti csak olvassátok, vagy kérdeztetek már? Volt-e valóságos segítség? Ha nem segített, miért nem?
Kérdesem abszolút társadalmi, pszichológiai jellegű.
Egy tökéletes társadalomban nagyon jól működne.
De mikor a kérdések/válaszok java troll, a modik meg néha teljesen random törölnek kérdéseket/válaszokat, néha meg kifejezetten a hergelő trollokat védik, nincs mit kezdeni vele...
A világ egyik csodájának tartom, hogy az oldal még működik.
Olyan emberek válaszólnak, meg egy kérdést, amire semmilyen rálátásuk vagy tapasztalatuk nincsen!
Rengeteg a Troll, ami már minden témakörben jelen van, és minden kérdést elviccelődnek. Nem értem az Adminokat, hogy miért nem tesznek valamit.
Tegyék az oldalt, fizetősé vagy valami mást.
10 évvel ezelőtt még normális válaszok voltak, de most már ez esélytelen.
Tisztelt Adminok! Így mi értelme az oldalnak???
Számomra az a furcsa, hogy a teljesen nyilvánvaló kamukérdéseket is fent hagyják.
Amiről sikít hogy kamu.
A normális válaszokat is néha törlik amiben semmi sértő vagy valótlan nincs.
Aa rengeteg troll mellett azért látni kicsit melyik kérdés kamu és melyik nem. Ebből pedig az látszik hogy a társadalom ezen rétege mennyire mélyen buta és tájékozatlan. Rengeteg a mentális beteg és a torz világ és önképű tini is. Hogy van e értelme az oldalnak? Igen van. Szórakoztató néha lehet segítséget kapni. De amire annak idején szánták már háttérbe szorult.
A legjobb az egészben, hogy még a reményadó, tényleg segítő szándékú válaszokat is törlik, miközben a toxikus felhasználók élnek, mint marci hevesen.
Pl itt van ez a kérdés:
https://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__emberi-tulajdonsagok..
Én megírtam, hogy az én barátom 24 évesen kopaszodik és őszül is, de engem nem zavar. Ha ne említse meg, hogy kopaszodik, egy jó darabig fel se tűnt volna, mert míg hosszabb volt a haja, nem volt olyan feltűnő, hogy a feje tetején fele annyi sincs, mint hátul. Szoktunk vele viccelődni, ha látok ilyesmiket ( [link] ) elküldöm neki, s annyi.
S törölték.
Erre fel meg itt van egy a 2 direkt hergelő kérdés 5 napos kiírási különbséggel, úgy hogy már ezerzer le volt írva a dolog. A kérdező(k) meg direkt nem fogadják el a tényeket...
https://www.gyakorikerdesek.hu/szorakozas__anime-manga__1157..
https://www.gyakorikerdesek.hu/szorakozas__anime-manga__1158..
A kérdések ott vannak, a kérdező(k) ott vannak teljes troll mivoltjukban, ha meg valaki felhívta arra a figyelmet, hogy a kérdezőt igazából nem is érdekli, hogy az anime mese-e, mert ő belül már eldöntötte, hogy az, s csak veszekedni akar, a tényeket teljes mértékben ignorálva, az törölve van, vagy akár kitiltva is lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!