Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mi a reggeli rutinotok?

Mi a reggeli rutinotok?

Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy reggel kelés után pl kávé mosakodás? Vagy ti is úgy csináljátok, mint sokan mások, hogy elindulnak hajnalba dolgozni és benn az irodában mosakodnak fogat mosnak, reggeliznek, hogy időt spóroljanak vele.
2022. okt. 14. 08:49
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
100%

"Senki se jár f0sni reggel? Vagy szégyellitek kiírni?"

Fosni hála nem, de nekem nem időzített a szarásom, nem kell mindig reggel. A pisit se írta le senki, pedig bizti megy mindenki.

2022. okt. 14. 14:59
 32/37 anonim ***** válasza:
57%
Felkelek, elindítom a gépet h ketyegjen az idő, öltözés, kaja már munkaidőben. Ha heti egyszer be kell menni akkor ez kiesik.
2022. okt. 14. 16:16
 33/37 anonim ***** válasza:
85%
3:40kor csörög az ébresztő, azonnal ki is pattanok. Megyek a fürdőszobába, utána sminkelek, megcsinálom a hajam, felöltözöm. Majd elkészítem a reggelimet, amit a melóban eszek majd meg. 4:15kor megyek a buszhoz. Nem kávézom, utálom 😀
2022. okt. 14. 17:07
 34/37 anonim ***** válasza:
Itt mindenki 6-7-8-ra jár dolgozni?
2022. okt. 15. 00:12
 35/37 anonim ***** válasza:
100%

Járhatnék 9-re is, 10 és 16 között van a core idő, de nekem 4-től órám van, fél óra kötelező ebédszünet, szóval más választásom nagyon nincs.

2022. okt. 15. 10:08
 36/37 anonim ***** válasza:

Nálam:

5:00: felkelek, utána zuhany, reggeli arcápolás;

5:15 reggeli;

5:30 körül felöltözés, sminkelés, haj megcsinálás;

6:10 elindulok a vonathoz.

2022. okt. 15. 10:30
 37/37 anonim válasza:
7:15-kor kelek általában, megmosom a fogam, az arcom, teszek valami hidratálót, kezdek valamit a hajammal, közben próbálok egy nagy pohár vizet letuszkolni, csak hogy pisilessel kezdjek, ahogy beérek dolgozni. Felöltözök, teszek dezodort, parfümöt. Aztan gyorsan megetetem a halakat, felhuzom a redonyoket hogy süssön be a nap, közben felkel a párom, elkoszonok tőle és indulok is. Nyolcra bent vagyok. A párom reggeli rutinjában benne van még a kávézás is és ő locsolja azt a pár növényt ami meg életben van.
2022. okt. 15. 17:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!