Mi a reggeli rutinotok?
Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy reggel kelés után pl kávé mosakodás? Vagy ti is úgy csináljátok, mint sokan mások, hogy elindulnak hajnalba dolgozni és benn az irodában mosakodnak fogat mosnak, reggeliznek, hogy időt spóroljanak vele.2022. okt. 14. 08:49
11/37 anonim válasza:
Felkelek, beveszem a vitaminjaimat, közben készítek egy teát. Elmegyek WC-re, fogat és arcot mosok, felöltözöm, megcsinálom a sminkem és fésülködöm. Teázom, közben válaszolok egy-két üzenetre előző estéről, elteszem az ebédem, megpuszilom a párom és megyek dolgozni.
12/37 anonim válasza:
Érdekes, senki sem kávézik. 😃 Én anélkül fel sem kelek 😃 Vagy edzenek a kávé helyett? Már itt tart az egészséges társadalom? 😃
13/37 anonim válasza:
Sokat elárul a társadalmunkról, hogy lehúzzák azokat akik akarnak tenni valamit önmagukért, elég szomorú.
#12-es szerintem egyre kevesebben kávéznak, legalábbis körülöttem (20-30-as korosztály) nagyon kevesen, inkább teáznak, vagy a legtöbben nem is reggeliznek, ami persze nem követendő.
14/37 anonim válasza:
Felkelek, bekapcsolom a sz. gépet, megnézem, nyertem-e (nem). Azután gyorsan lezuhanyzok, eszek valamit és megyek melózni. Ennyi. Ha nem munkanap akkor megyek a boltba és útközben megiszok valamit :-)
15/37 anonim válasza:
5-kor felkelek, összehajtom az ágyat, megmosom az arcom, iszok egy kávét. És mindezt a munkahelyemen, mert éjszakázok. :D 7-kor indulok haza.
16/37 anonim válasza:
Felkelek. Ha ébren akarok maradni, akkor fogom a telefonom, és játszok valamit, sudoku, keresztrejtvény, memória, hogy elinduljon az agyam. Kimászok az ágyból, beteszem a lencsém, szerzek egy nagy poharat, teletöltöm jéggel, vízzel, és azt iszogatom. Elkezdem a bőrápolást, közben holtidőben fogat mosok, bepakolom a táskám, pakolászok, reggelizek. Smink megvan 3 perc alatt, feltűzöm a hajam, felveszem a ruhám, és megyek.
17/37 anonim válasza:
7:30-kor felkelek, 8:15-kor indulok.
Ez a 45 perc bőven elég a reggeli rutinra: zuhanyozás, öltözködés (esetleg egy rövid vasalás is belefér), reggelizés: tejeskávé, pirítós...
18/37 anonim válasza:
Reggel a macskám elkezdi kaparni az ajtót 6:30 körül, kb. 10 percig csinálja, addig meg remélem, hogy nem ébred fel az egész ház. 6:45 körül csörög az óra, de kb. 7:15 körül mászok csak ki az ágyból, ha otthonról dolgozom akkor 7:45 kor. Ha bemegyek az irodába, akkor adok a macskának enni, csinálok reggelit, könyörgöm a pasimnak, hogy jöjjön már ki a klotyiról. Megreggelizek, elmegyek wcre, zuhanyozni, felöltözök majd 8 körül elindulok melózni. Ha otthonról melózok, akkor előveszem a gépet, válaszolok az emailekre, Teams üzenetekre majd “meló közben” elvégzem a reggeli rutinjaimat.
19/37 anonim válasza:
4kor kelek,
Gyorsan kávé cigi,
Utána fogmosás, borotválkozás, mosakodás stb,
Felöltözöm és indulás munkába.
20/37 anonim válasza:
6:00 ébresztő
Olyan 6:40-ig mosakszom, fogmosás, befonom a hajam.
Utána felöltözök, bepakolom a táskám, stb.
7:00 indulás
Reggeli, tea, stb majd a munkahelyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!