Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mi a reggeli rutinotok?

Mi a reggeli rutinotok?

Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy reggel kelés után pl kávé mosakodás? Vagy ti is úgy csináljátok, mint sokan mások, hogy elindulnak hajnalba dolgozni és benn az irodában mosakodnak fogat mosnak, reggeliznek, hogy időt spóroljanak vele.
2022. okt. 14. 08:49
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
25%

7 körül kelek.

fél nyolc körül pár szem keksz + tejeskávé, aztán x időn belül nagydolog a kávétól

Amikor megéhezek reggelizek (néha 8, néha csak fél kilenc)

Közben pedig dolgozom - home office.

2022. okt. 14. 11:48
 22/37 anonim ***** válasza:
31%
Nem kávés emberként kérdezem, a tejeskávé az olyan cucc, mint amit oviban adtak? Mert az nyami. 😛
2022. okt. 14. 11:56
 23/37 anonim ***** válasza:
45%

Ahhoz hasonló igen.

Én például teával indítom a napot mert nem szeretem a kávét.

Mondjuk nekem mindegy mert itthon vagyok egész nap.

2022. okt. 14. 11:58
 24/37 anonim ***** válasza:
0%

#22: az a macikávé volt? :-D

Nekem nagyon nem ilyen.....

LEnyomok egy dupla adag jó erős olasz kávét a french-press-en, és csinálok hozzá tejhabot. Nálam ez a reggeli tejeskávé. :)

2022. okt. 14. 12:11
 25/37 anonim ***** válasza:
0%
Nem tudom, mi volt az oviban, de ittam Maci kávét, nekem az keserűbb, mint az ovis. Anyukám régen itthon főzte a kakaót meg a karamellát, azt hittem, a tejeskávé is ilyesmi finomság.
2022. okt. 14. 12:21
 26/37 anonim ***** válasza:
0%
Senki se jár f0sni reggel? Vagy szégyellitek kiírni?
2022. okt. 14. 13:54
 27/37 anonim ***** válasza:
42%

Este szoktam mosakodni, nem reggel. Egyrészt mert este edzek, másrészt meg ha épp pihenőnap van, akkor is eleve bizarrnak tartom, hogy az egész napos talponlét után kicsit koszosan, kicsit leizzadva befeküdjek az ágyba.

Reggel csak (újra) fogat mosok, langyos vízzel arcot öblítek, beszérumozom-krémezem-naptejezem az arcom-nyakam, aztán felöltözök, megfésülködök és megyek is be az irodába. Odabenn néha szoktam még bíbelődni, például volt, hogy a sminket már bentre hagytam, de én 10 perccel felkelés után indulásra kész vagyok otthon. Odabenn aztán még ébredezek, kimegyek a konyhába, viszek be magamnak egy pohár vizet és kávét, végignézem még az e-maileket, időjárás, minden lóf.sz aztán majd mikor megérkezik utánam az első ember, valamikor fél9 körül nekiállok a munkának (7-re járok).

2022. okt. 14. 14:15
 28/37 anonim ***** válasza:

Én úgy szoktam inni :) a reggeli kávéim csak az ízükért vannak, rosszabb napjaimon, mikor délutánra megfejelem a billentyűzetet, akkor szoktam lehúzni egy pressot és csinálni kísérőnek hozzá még egy kávés tejet. Nem szeretem az ízét. :)

2022. okt. 14. 14:17
 29/37 anonim ***** válasza:
Mármint feketén:)
2022. okt. 14. 14:17
 30/37 anonim ***** válasza:

Én magammal viszem. Fizetett szarás a legjobb.

2022. okt. 14. 14:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!