Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mi motivál valakit az értelmet...

Mi motivál valakit az értelmetlen lepontozásra?

Figyelt kérdés

Gondolok itt arra, amikor egy hozzászóló csak simán visszakérdez és már kapja a lepontozást. Vagy valakit a csőlátó válaszolók, akik épp összeverődtek egy kérdés alatt, már pipaszámról felismerve kapásból lepontoznak? Mint ennél a kérdésnél pl.:

https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__heteroszexualita..

2022. okt. 11. 22:23
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
78%

Van egy 5 pipás nyomorult, bizonyos kérdésekben ő szokta művelni a lepontozásokat! Itt ugyan nem írt be, de a keze nyomát látni a lepontozásokon ha megnézitek. A 92%-os lepontozó ő, és van még egy rakat, de legalább 4-5 75%-ra felhúzott, kizárólag ellenvélemény lepontozásra, és szimpatikus vélemény felhúzására használt accountja. Vpn-t használ, több olyan kisebb témában is láttam már ezt ahol összesen nem járt annyi ember aki pontozna. Mindig annyit használ amennyit szükséges, hogy többségbe kerüljön. Ritka undorító ember, mások halálát kívánó szociopata, ráadásként ki gondolná de fideszes! Nem tudom miért nem tiltják ki innen, iszonyatosan destruktív amit művel, és ezek miatt a selejtek miatt mennek el innen is egyre többen. Itt egy kérdés ahol meg lehet nézni ki is ez az ember, igaz azóta sikeresen lepontozták 5 pipáról 4 és félre. 14. komment az övé, onnét lehet megnézni a hozzáértő normális embereket rommá lepontozza, a saját embergyűlölő és bicskanyitogatóan undorító, dilettáns véleményét pedig fel. És abban a kérdésben is látni hogy alig pár ember beszélgetett, mégis dől a rengeteg 75-ös lepontozás a 92%-os mellé!

https://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__emberi-tulajdonsagok..

2023. jan. 16. 13:05
 22/26 anonim ***** válasza:
49%
Durva hogy ennyit szarakodik vki ezen 😅 jo elete lehet..
2023. jan. 16. 15:28
 23/26 anonim ***** válasza:
37%
21-es! Gondolom amikor osztom a nőket meg a mostani társadalmat a nehéz ismerkedés miatt ezen az oldalon akkor ő az egyik lepontozóm. Az sincs kizárva hogy ő nő! :D
2023. jan. 16. 16:07
 24/26 A kérdező kommentje:

Ezt jó, hogy kiderítetted 21es. Döbbenet, hogy milyen emberek vannak...

Bevezetnek egy akár az oldal színvonal növekedését segítő rendszert, erre valaki hasznot húz belőle, hogy kiélje a beteges vágyait...

2023. jan. 16. 16:11
 25/26 anonim ***** válasza:
45%

23# Lehetséges! Ha adsz pár linket, szívesen ránéznék azokra a kérdésekre. Egyébként a vita és stílus alapján én is inkább nőnek éreztem. Nem célom a női felhasználók ellen hergelni, tényleg rengeteg az intelligens és korrekt nő is az oldalon, rendszeresen fel is pontozom őket. De sajnos a sérült és a zakkant egyed is rengeteg ugyanitt.

#24 Tényleg durva volt látni hogy valaki ennyire komolyan veszi meg hogy ennyire ez legyen az élete. Ráadásul teljesen rosszindulatú módon is használja. Felléphetne ugyanígy pl a trollok ellen vagy a szemét felhasználók ellen, ehelyett a saját kis valóságát erőlteti mindenkire, meg pontozza le a vele nem egyetértő normális felhasználókat. Ritka szánalmas ember az ilyen, valóban.

Sajnos ezen a kérdésen is látszik hogy már végigment rajta. Csak pár kategóriát nézek rendszeresen, itt az emberekben találkoztam vele eddig, és az egyéb kérdésekben. Nem tudom hol garázdálkodhat még. A számtech rovatban is hallottam vpn-es többaccos lepontozóról, de az szerintem egy másik lehet, valami szintén sérült nolife kocka.

2023. jan. 16. 16:29
 26/26 anonim ***** válasza:
58%

Azért bevallom őszintén, kicsit megkönnyebbültem, hogy nem csak nekem szúrja a szemem az a bizonyos 75%-os lepontozó. (Kezdi nagyon átvenni a 80%-os helyét amúgy.) Hihetetlen, hogy valaki képes ennyi időt, energiát elfecsérelni egy ilyen dologra és közben ennyire kitartóan ügyködni. Pl. ma is kivétel nélkül az összes kérdésnél, amit megnyitottam, amire választ adtam, szinte minden válasznál ott piroslott a százaléka.

Nem semmi, #21, amit kiderítettél róla. Viszont így legalább pszichológiai téren már jobban átlátom a viselkedésének okát, nem mintha ez mentség lenne a számára. Pár válaszát el is olvastam, hát.. nem lepődtem meg a stílusán.

2023. febr. 16. 21:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!