Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Te is zsigerből mindenkit...

Te is zsigerből mindenkit lepontozol?

Figyelt kérdés

Múltkori "Neked milyen keresztnév tetszik" kérdésre beírtam a valaszom és 0%.

Ez egy névtelen oldal soha senki nem tudja meg, hogy ki volt, de én szeretném tudni a miértjét.

Miért pontozol le mindenkit? Csak őszintén....

2017. dec. 31. 16:46
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
66%
Én mindenkinek a zöldet nyomom reflexből
2017. dec. 31. 16:52
 2/17 anonim ***** válasza:
42%

Én nem pontozom le csak azt, aki értelmetlen választ ad. Aki olyan választ ad, amivel nem értek egyet, az kéket kap.

Akik lepontoznak, azok a szánalmas figurák, akik például a szilveszter estét is egyedül fogják tölteni, vagy jobb esetben a szüleikkel, Sas-kabarét nézve.

2017. dec. 31. 16:53
 3/17 anonim ***** válasza:
69%
Én a szüleimmel töltöm a szilvesztert, de még életemben nem pontoztam le senkit. :D Inkább a zöld kéz szokott menni.
2017. dec. 31. 16:55
 4/17 anonim ***** válasza:
63%

Ne is törődj vele. Ez ilyen hülyék gyülekezete.

Én is volt már hogy megkérdeztem hogy miért pontoztak le, és azt válaszolták , azért mert az "unokatestvért" két külön szóba irtam. No komment.

2017. dec. 31. 16:55
 5/17 anonim ***** válasza:
23%
Nem pontozok.
2017. dec. 31. 17:01
 6/17 anonim ***** válasza:
48%

Én is csak azokat pontozom le, akik értelmetlen dolgokat írnak vagy kötekednek a kérdezővel, vagy a többi válaszolóval.

Amúgy elvileg ezek a kezecskék azt a célt szolgálnák, hogy annak fényében értékelj másokat, hogy mennyire HASZNOS választ adnak. Ehhez képest a felhasználók minimum 99%-a lájk-dislike gombként használja...Nekem is volt ilyen, hogy az volt a kérdés, mennyire tetszenek az alábbi női nevek és fel volt sorolja jó néhány név, én meg odaírtam, hogy az ilyen Erzsébet, Piroska, stb. régies nevek nem tetszenek, meg még a modernebb nevek közül is írtam párat, hogy azok se tetszenek, vagy a hangzásuk miatt, vagy van, amelyik azért nem, mert egy ismerősömre emlékeztetnek, akiket utálok, szóval emiatt nem. Erre lepontoztak és jött legalább 5-6 válasz csak az én kommentemre, volt, aki azt írta, hogy mert hogy képzelem én azt, hogy nem tetszik az Erzsébet név, őt is így hívják és nagyon büszke rá, inkább lesz 25 évesen Erzsike, mint Fanni pl. :D

Nem értem, az ilyen embereknek mi bajuk van, de nem is akarom tudni.

2017. dec. 31. 17:03
 7/17 anonim ***** válasza:
28%
Itt véleményre pontoznak, nem hasznosságra, ha 50% felett vagy nem a te hibád a kevés százalék. :D
2017. dec. 31. 17:04
 8/17 A kérdező kommentje:
Erről beszélek! A notórius pontozgató megjelent, de nem meri leírni. Szanalmas egy figurák lehetnek.
2017. dec. 31. 17:12
 9/17 anonim ***** válasza:
60%
Én a kérdezőket is lepontoznám,de sajnos nem lehet :(
2017. dec. 31. 17:13
 10/17 anonim ***** válasza:
32%
Én csak bizonyos felhasználókat szoktam zsigerből lepontozni, van, akiket már százalékból és stílusból felismerek.
2017. dec. 31. 17:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!