Mi motivál valakit az értelmetlen lepontozásra?
Gondolok itt arra, amikor egy hozzászóló csak simán visszakérdez és már kapja a lepontozást. Vagy valakit a csőlátó válaszolók, akik épp összeverődtek egy kérdés alatt, már pipaszámról felismerve kapásból lepontoznak? Mint ennél a kérdésnél pl.:
https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__heteroszexualita..
Na meg ahogy előttem írják, alapból szűk az oldal felhasználói köre.
Bár ezt is megkaptam már, hogy az oldalt az egész ország használja és én vagyok a hülye. De nyilván ezt is az ilyen "15 kamuprofilos" állítja :D
És ahogy fentebb írják, az a legviccesebb, amikor már saját magukkal beszélgetnek, és mindenkit lepontoznak akik nem ők.
Én is futottam bele, hogy írtam egy választ ami nem a kérdező igényeinek megfelelő volt, erre azonnal jöttek a pocskondiázó, kérdezővel egyetértő válaszok, és gyanúsan azonos stílusban, gyanúsan "lesben állva". Mert nyilván, van amikor összefújja a szemetet a szél, de elég valószerűtlen, hogy több felhasználó csak arra várna, hogy válaszoljak és visszavághasson, itt meg menetrendszerűen jött az a 2-3 válasz :D
Elég sok szélsőséges ember is garázdálkodik ezen az oldalon. Sokaknak mostanra tényleg a nettó rombolás az egyetlen célja. Vagy akár valami képzelt, piti előny érdekében teszik az aljas dolgaikat, pl a toplista okán.
Hoztam egy érdekes esetleírást én is:
https://www.gyakorikerdesek.hu/egyeb-kerdesek__egyeb-kerdese..
Az a baj, hogy érdekel, hogy lepontoznak. Tudom, nem könnyű, de próbálj meg nem foglalkozni vele. Ha név nélkül vagy, senki nem tudja, hogy ki vagy, és hány százalékon vannak a különböző paramétereid, csak te magad.
Én csak röhögök rajta. Van egy vesszőparipám, amiben általában nem értek egyet a többséggel. Ha valahol ez jön szóba, mindig hozzászólok, és jól kiakasztom a társaságot, :-) ők meg cserébe jól lepontoznak. Senki nem veszít semmit. Ők örülnek neki, hogy jól lepontoztak, és meg jól le...rom.
Ilyen egyszerű.
1. nem látszik a neved
2. az Ismerkedés - Társkeresés "rovatban" nem lehet pontozni
3. állj kannásbor mértéktelen fogyasztásával
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!