Sokan miért kérkednek a karrierükkel, fizetésükkel, miért gondolják azt, hogy az náluk kevesebbet ér és lenézendő aki náluk kevesebbet ért el?
Haha vicces... viccesek a rosszindulatu hozzaszolasok... en iskulfoldon dolgozom nem keves penzert es en is elszoktam mondani itthon , hogy mennyit kerestwm akikkel vagyok olyan kicsit bizalmas kapcsolatban... es aki irigy ram, az bizony mond olyanokat, h lenezo a stilusom, vagy kerkedem a penzemmel, holott csak o irigy. Nem birha lenyelni h dokra vittem, tobbre vittem mint o.
Vagy csak szimplan orul neki mert szamara is hihetetlen h ennyit keres, ez neki ujdonsag... nem azert " dicsekszem" a fizummal a barataim elott, mert en erzem magam elnyomva elottuk es van kisennsegi komplexusom.. hanem mert szamomra is meghokkento, hogy uristen ennyi penz , ilyen rovid ido alatt...
De egy baratnom sem tenne semmit , hogy konnyebb legyen az eletuk... csak irigykednek
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!