Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Emberek! Titeket nem idegesít...

Emberek! Titeket nem idegesít fel, ha valaki instagramon flexel, hogy neki milyen sok pénze van?

Figyelt kérdés

Nem mondok neveket, de flexel a 26 ezer forintos nadrágával, meg hogy neki 1000 lengyel zloty-ja van, ami 87 ezer forint, szerintetek ezt azért csinálja, mert szerinte nekünk 87 ezer forint, vagy 26 ezer forintos nadrág olyan drágának számit?

Mert szerintem nem az, de én se insta storyba, se posztba nem tenném ki hogy mennyi pénzem van.

2022. okt. 8. 00:16
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
94%

Az a jó az ilyen média platformokban, hogy személyre tudod szabni.

Az én insta feedem tele van fotózással, kutyákkal, tudománnyal. Kb. 50 embert követek. Flexelésnek, magamutogatásnak nyoma sincs.

A tudatos média tartalom fogyasztásra senki nem fog megtanítani.

Az a TE felelősséged, hogy kiket követsz, kiket lájkolsz és kiknek adsz a véleményére. Ahelyett, hogy itt bosszankodsz letiltod az illetőt és ezzel is jelzed az algoritmusnak, hogy az ilyesfajta tartalomra nem vagy kíváncsi.

2022. okt. 8. 01:49
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Neked meg nyilván nincs magánéleted, hogy ezeken a piszlicsáré dolgokon ennyire idegbajos vagy.
2022. okt. 8. 06:38
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

Kipróbáltam, hogy regisztrálok instára, és egy hónapig tényleg csak azokat gyűjtöm amik érdekelnek, és száműzök minden betévedő, érdektelen dolgot. Akiket máshol követek és ténylegesen fogyasztom is a tartalmaikat, azokat is unalmasnak találtam instán. Azóta nem használom.

¯⁠\⁠_⁠(⁠ツ⁠)⁠_⁠/⁠¯

2022. okt. 8. 07:17
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Az igazán gazdagok sosem flexelnek pénzzel.
2022. okt. 8. 07:28
 15/17 Noren1989 ***** válasza:
100%

Pont lesz@arom.

Főnököm ugyanezt csinálja,

mégis épp a céget dőlti be.

2022. okt. 8. 08:33
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Szóval azt mondod, hogy "flexel a nadrágával"?!
2022. okt. 13. 12:41
 17/17 anonim ***** válasza:
Az Instán mutogatja a sarokcsiszolóját?
2023. dec. 7. 17:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!