Minek követnek olyan emberek instagramon akik nem likeolják a képeim?
Figyelt kérdés
nem, nem a likeok száma érdekel, hanem én pl csak nekem szimpi embereket követek, amit ki is fejezek azzal, h tetszikelem a képeiket.2021. jan. 21. 16:10
1/14 anonim válasza:
Valószínű, hogy nem tetszenek a képeid. Várják, hátha teszel fel valami jó képet.
2/14 A kérdező kommentje:
én is erre gondoltam, de sok közülük a régebbi konkrétan szörnyű meg minőségtelen képeim agyon tetszikelték, a mostaniakat pedig nem
2021. jan. 21. 16:14
3/14 anonim válasza:
Én sem likeolok sorban mindent amit kidob a feedem. Abszurd lenne ész nélkül likeolgatni mindent ami sorban jön a falamon. Lehet nekik meg sem jelenik amit te kiraksz, mert pl kevés az interakciótok, sok embert követ
4/14 anonim válasza:
Kovetogyujtes. Zsuzsi embereket kovet be annak remenyeben, hogy visszakovetik ot. Aztan Zsuzsi kesobb kikoveti oket.
5/14 anonim válasza:
Nekem +4200 követőm van instán és nekem is sokszor ez a helyzet:D Van like-nincs like.. van egész alakos képem azon +920 like van úgy, hogy mindenemet ruha takarja!!:D amikor pl valamit reklámozok ott mikor hogy... azoknál inkább kevesebb like szokott összejönni. Nem kell ezzel foglalkozni szerintem, olyan képeket rakj ki ami neked tetszik, amin magad vagy és ennyi:)
6/14 anonim válasza:
Én sem szoktam lájkolgatni. Legyen elég bizonyosság hogy tetszenek a képei, hogy követem. Ha nem tetszenének, kikövetném.
8/14 anonim válasza:
Kérdezd meg tőlük.
Ez egy rendkívüli, teenager-problem-generated, kardinális kérdés.
9/14 anonim válasza:
Remélem egyszer beköszönt az egyenlőség, s minden ember egyaránt részesül a lájkokból, mert most ím, mily tragikus az ember sorsa, követői vannak, de lájkjai már kevsbé. Ó, minő megfejthetetlen istencsapása az ilyen, ellenségemnek se kívánnám, hogy ily nyomorúságos dolog érje.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!