Miért képzelik magukat az emberek influenszereknek az instagramon?
Semmi bajom a posztolással, de néhányan azt hiszik magukról, hogy influenszerek. Miért?
Pl. nem marketing céljából reklámoznak ételeket/italokat, hanem csak úgy. Instamodelleknek képzelik magukat és a story-ban minden tevékenységükről beszámolnak.
A közösségi média is evolúciókon megy keresztül, mint minden más.
Ha az influencerek bizonyos stílusban, bizonyos dolgokról posztolnak, akkor annak hatása lesz mindenkire.
"Pl. nem marketing céljából reklámoznak ételeket/italokat, hanem csak úgy"
Ezzel nem igazán értem hogy mi a baj. Én nem annyira szoktam posztolni de a szüleim mindig kirakják ha valami étteremben esznek, főleg ha a törzshelyükön, jóban vannak a tulajjal és szívesen "reklámozzák" a helyet ingyen (online és élőben is).
Ha valami nekem beválik, miért ne ajánlhatnám az ismerőseimnek?
Az éttermekkel nincs bajom, de múltkor azt láttam, hogy Mekit mgeg Cappy-t reklámozott valaki 400 követővel.
Az evolúciós szempont érdekes, most ez a divat és ezt próbálják utánozni az emberek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!