Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Instagramon random írogató...

Instagramon random írogató emberek?

Figyelt kérdés

Teljesen átlagos, nem privát insta fiókom van. Nem zavar, ha ismeretlen lájkolja a képeimet. Semmi extra képek (nagyjából 500, mióta van fiókom),főleg kaja, bor, borkóstoló, természeti képek, illetve jó pár a macskámról. Összesen vagy 3 szelfi.

Múltkor egy 40+os nő körbelájkolta vagy 20 képem, meg kommentelgetett alá, olyan hangnemben, mintha jó barátok lennénk. Aztán egy fiatal csaj írt üzenetet, hogy nagyon tetszenek a posztjaim stb, meséljek magamról. A fiókja alapján valami otthoni munkával foglalkozik, (ilyen nu skin vagy hasonló kozmetikai dolgok árulása), gondolom így "növeli" az ismeretséget, esetleg beszervezi az embereket. Volt egy másik lány, aki egy kirándulós kép miatt írt, és elkezdtünk dumálni, a helyről, a kirándulásokról stb. Tök normálisnak tűnt, aztán ő is valami tipik szöveget nyomott le hirtelen, valami betterware árulás jellegű munkáról.

Most meg egy nő, nem viccelek, 120 képet + fókuszba rakott képet végiglájkolta (válogatás nélkül), és írt, hogy "imádja a macskám". Érdekel e otthoni munka?

Bocs, a hosszú felvezető miatt, az a kérdésem, hogy az ilyen emberek mit gondolnak? Nem érzik szánalmasnak/zavarónak magukat, hogy így ráírogatnak random emberekre, munkát ajánlgatva. Ti ezekre reagáltok?

Lehet, hogy ez nem olyan nagy probléma másoknak, engem egy kicsit zavar... :/

22/n

2020. máj. 1. 18:20
 1/5 anonim ***** válasza:
55%
Nincs insta, nincs probléma ;).
2020. máj. 1. 18:47
 2/5 anonim ***** válasza:

Írd ki bioba hogy a hasonlo emberek kíméljenek.

De nem, nekik ez nem kínos. Ől úgy akarnak megélni hogy szrt se csinálnak, ehhez pedig random emberek zaklatása tökéletes eszköz. Inkább ez mint elmenni dolgozni...

2020. máj. 1. 18:48
 3/5 A kérdező kommentje:

De szeretem az instát, van olyan ismerős, akivel ott kommunikálok, sok művész, fotós ismerőseim képeiért is megéri, illetve nyilván önkifejezésnek is jó :)

2-es, ez jó ötlet, bár kicsit nagyképűnek tűnhet, mint valami elszállt kis celeb, nem?

Fura, hogy sokan itt keresnek "áldozatot",sok a pénzügyi tanácsadó, vagy képzetlen life coachok, ilyenek. Pl szoktam önkénteskedni kutyamenhelyen, és kitettem egy képet egy édes kutyáról, aki gazdit keres, "dontshopadopt hashtaggel, erre kommentelt egy póló webshop (külföldi), hogy vegyem fel velük a kapcsolatot, mert szeretnének egy pólót adni. Írtam, hogy nem tartok igényt rá, köszönöm. Dm-ben kaptam, hogy most a vásárlások x százalékát egy menhely kapja és ha 10%-kal olcsóbban veszek egy pólót náluk, akkor kapok személyes kedvezménykódot, amit továbbadhatok másnak és ha vásárolnak vele, akkor jól járok. Elutasítottam, utána még 2x próbálkozott és letiltottam...

2020. máj. 1. 19:15
 4/5 anonim ***** válasza:
95%
Dehat olyan egyszeru olvasatlanul torolni.
2020. máj. 1. 19:26
 5/5 anonim ***** válasza:
2%
Az insta pont erről szól közösségi oldal kapcsolatokat lehet teremteni ,hidd el nem te vagy az első akire így ráírnak és nem is az utolsó ráadásul vannak sokkal gázabb üzenetek ott pl 60 as csoró öreg ráír egy 20 on éves fiatal szép csajra hogy nincs e kedve vele találkozni meg ilyesmi én pl az ilyet nem is értem mit hisz nincs pénze már eggyátalán nem fiatal nem is néz ki jól akkor azt hiszi hogy majd a csajnak befog jönni , na mindegy nem is ez a lényeg hanem az hogy vannak ennél gázabb dolgok is instán
2020. máj. 1. 20:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!