Szerintetek menő, vagy inkább rossz balkezesnek lenni?
Én mindig is egy menő, egyedi tulajdonságnak tartottam a balkezességet. Mindig felfigyelünk arra, ha egy ember a bal kezével ír, eszik, vagy bármi mást csinál. Emellett a balkezesek sokszor a jobb kezüket is tudják használni, nem mellesleg némely tanulmány szerint kreatívabbak is jobbkezes társaiknál. Én személyesen egy időben nagyon balkezes szerettem volna lenni, mert olyan különleges. Nyilván közben már látszik, hogy nem a legelőnyösebb tulajdonság, mert a világ alapvetően jobbkezesekre lett tervezve. Ti hasonlóképpen vélekedtek? Vagy a balkezességből fakadó hátrányok túlmutatnak a különlegesség faktoron?
Üdv.: egy uncsi jobbkezes :D
Írni eleve sokkal nehezebb bal kézzel, szóval már eleve nehezebb az életünk ebből a szempontból
Menő azért abból a szempontból lehet hogy nagyon sok nagy koponya balkezes volt, pedig csak 10% a balkezes emberek aránya
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!