Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szerintetek menő, vagy inkább...

Szerintetek menő, vagy inkább rossz balkezesnek lenni?

Figyelt kérdés

Én mindig is egy menő, egyedi tulajdonságnak tartottam a balkezességet. Mindig felfigyelünk arra, ha egy ember a bal kezével ír, eszik, vagy bármi mást csinál. Emellett a balkezesek sokszor a jobb kezüket is tudják használni, nem mellesleg némely tanulmány szerint kreatívabbak is jobbkezes társaiknál. Én személyesen egy időben nagyon balkezes szerettem volna lenni, mert olyan különleges. Nyilván közben már látszik, hogy nem a legelőnyösebb tulajdonság, mert a világ alapvetően jobbkezesekre lett tervezve. Ti hasonlóképpen vélekedtek? Vagy a balkezességből fakadó hátrányok túlmutatnak a különlegesség faktoron?

Üdv.: egy uncsi jobbkezes :D

2022. okt. 3. 23:38
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Legalább olyan menő, mint barna hajúnak lenni, azaz semennyire.
2022. okt. 4. 21:14
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon minimálisan érzem magam egyedibbnek a balkezességem miatt, de nagyrészt ez tényleg egy semleges tulajdonság.
2022. okt. 4. 23:53
 13/14 anonim ***** válasza:
67%
Állítólag korábban halunk :D
2023. márc. 19. 13:13
 14/14 anonim ***** válasza:

Írni eleve sokkal nehezebb bal kézzel, szóval már eleve nehezebb az életünk ebből a szempontból

Menő azért abból a szempontból lehet hogy nagyon sok nagy koponya balkezes volt, pedig csak 10% a balkezes emberek aránya

2023. szept. 1. 12:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!