Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Csak szerintem nevetséges,...

Csak szerintem nevetséges, mikor egy pultos teljesen rá van felszülve arra, hogy milyen stílusban rendelnek tőle?

Figyelt kérdés

Az egyetem alatt is számtalanszor láttam meg velem is megesett, hogy a pultos nem akart kiszolgálni, vagy be is szólt azért, mert ő nem hallgat az olyan rendelésekre mint pl.: "egy fröccs LESZ". Láttam már olyat is, hogy egy menzán a pali pólójára rá volt írva, hogy "Ez a pincér nem hallgat a LESZ-re". Valamint láttam olyat is, ahol egy A4-es lapra ki volt nyomtatva, hogy milyen "varázsigére" hallgatnak a pultosok, pincérek.

Azért tartom felettébb nevetségesnek meg szánalmasnak, mert elsősorban én viszem neki a pénzt, és nem fordítva. Oké, lehet jönni azzal, hogy ők is emberek, meg meg kell adni nekik a tiszteletet. De mégsem arról van szó, hogy valaki bekiabál a pultba, hogy "hé te ribi, csapoljá már nekem egy korsó dréhert". Ezt azért írtam le, hogy azért érezzük már a mértékeket. Szánalmas, hogy harminc egynehány éves emberek is mondják, hogy "kérnék szépen egy korsó dréhert". Komolyan, mint az óvodában, mikor megy a gyerek repetázni.

2022. okt. 2. 21:27
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
88%

#20:

Még szerencse, hogy nem mindenki ilyen neo-hippi felfogású, mint te. :D

Tegnap meg szakadt az eső, te ti biztos szerettek bőrig ázni, hiszen hippik vagytok, nem jártok boltba.

2022. okt. 2. 22:26
 22/27 anonim ***** válasza:
39%

Én pultoztam rövid ideig, nem nagyon érdekelt a téma. Túl gyakori és túl kevés hatása van az életemre ahhoz, hogy energiát öljek a rajta való pedálozáson.

De mikor ténylegesen beugattak nekem és szexuális megjegyzéseket tettek, akkor én sem hagytam magam. A kollégák sem viselték el azt, ha valaki ilyen volt bármelyik kolleginával. Volt sörbe köpés, borba hugyozás, számlára plusz ital felütése a mi részünkre cserébe... Egyelőre mi adjukaz italt, lehet, hogy te fizetsz érte, de mi döntjük el, hogy mi lesz benne. 😘

2022. okt. 2. 22:30
 23/27 anonim ***** válasza:
83%
#21 Ebből látszik milyen elcseszett emberek vannak itt, még azt is szarul kamuzza, hogy kiült a parkba mert annyira semmi élete, hogy még az sem tűnt fel neki, hogy egész nap esik :D
2022. okt. 2. 22:31
 24/27 anonim ***** válasza:
100%

Soha nem kérek úgy, hogy lesz egy...

Viszont ha pultos lennék és így "kérne" valaki, akkor nem venném magamra, a vendéget minősíti, nem engem. Tehát a kérdezővel abban egyetértek, hogy kár ezen fennakadni. De bunkóság így rendelni. Bár ismerek olyan embert is, aki így szokott rendelni, de egyáltalán nem bunkóságból, mindent megköszön, tudom, hogy tiszteli a vendéglátósokat is. Egyszer mondtam neki, hogy ne így rendeljen, csodálkozott, nem is tudott róla, hogy ezt valaki sértőnek gondolja.

2022. okt. 3. 07:22
 25/27 anonim ***** válasza:
100%
#24 Ez valószínűleg nagyon hülyén fog hangzani, de azért leírom. Nekem a válaszokból tudatosult, hogy a "lesz" az egy parancs, és ezért sértő. Fogalmam sincs eddig miért nem értelmeztem ezt a szót így... Szóval lehet hogy neki sem esett le. Hetes voltam.
2022. okt. 3. 07:38
 26/27 anonim ***** válasza:
100%
Ugyanannyira nevetséges, mint azt mondani, "egy fröccs lesz". Egy kicsit túlzottan felszívta magát, te meg kicsit úgy viselkedsz, mint akit otthon nem neveltek meg. Ez a hozzáállás meg, hogy "én adom a pénzt, neked kuss van" meg tipikus rongyrázó proli hozzáállás... úgy is lehetne hozzááálni, hogy ő ad neked egy szolgáltatást, amire szükséged van, mert akkor csinálhatnád a fröccsöt is otthon, ha nehezedre esik kultúrember szintjén köszönni ls kérni.
2022. okt. 3. 15:56
 27/27 anonim ***** válasza:
87%
#26: egy ilyen fószer otthon is így megy neki a párjának, hogy "egy dugás lesz"...? :-DDD
2022. okt. 3. 16:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!