Hány cm magas vagy és mennyi lennél ha változtathatnál rajta?
Figyelt kérdés
Kort és nemet is írj!
Miért szeretnél magasabb v alacsonyabb lenni?
2022. okt. 2. 11:21
1/33 anonim válasza:
170 cm vagyok
Jó nekem így igazából.
26n
2/33 anonim válasza:
190cm ffi, jobb lenne 10cm.alacsonyabbnak lenni
3/33 anonim válasza:
1.84 cm. magas vagyok, és jó ez így. A lábam viszont csak 39-es, ami lehetne nagyobb is. (F40)
4/33 anonim válasza:
152 cm vagyok és igazából megfelel nekem.
23/L
5/33 anonim válasza:
3-as legalább horhatsz magassarkúkat 😄😄😄
7/33 anonim válasza:
192 cm
Tudom, hogy erény a hálaadás, és semmi okom panaszra, de a kérdésre válaszolva én szívesen lennék még magasabb. Természetesen ahogy említettem, így sem vagyok elégedetlen. :)
26/F
8/33 anonim válasza:
185cm, 18F, környezetemben elég alacsonynak számítok, jó lenne legalább 195+ lenni. Furcsa, hogy apámra fel kell nézzek, barátaimra. Szó szoros értelmében, zavar.
9/33 anonim válasza:
5#: Ha adnál, akkor előtte gyorsan felszigszalagozom a tappancsodra, hogy ne tudd sohasem kölcsönadni:):).
10/33 anonim válasza:
170 cm, 20/N. Szivesen lennek meg 5cm-rel magasabb, de igy sem elegedetlenkedek:)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!