Ismertek, voltak az életetekben nagyon patkány, szemét emberek ? Mi volt a legundorítóbb dolog, amit tettek veletek ?
:( ez borzalmas. Amik veled történtek, arra szavak nincsenek és tiszta szívből kívánom, hogy többé ne forduljon veled elő semmilyen szemètsèg.
Szerintem az első történetben az új lány féltèkeny volt rád és telebeszèlte a barátnőd fejét. Elég szomorú, hogy ilyen befolyásolható, gonosz barátod volt, aki végül elárult.
De rohadekok az emberek, az internet világban nem lehet megbízni senkivel. És a szemét exeddel nem is beszéltél többet, vagy semmi magyarázatot nem adott az aljasságra ? Kerested mèg utána, vagy szeretted egy darabig , mi történt aztán ?
Apud meg egy valóságos állatkènt viselkedett veled, ebből a legnehezebb meggyógyulni. Talán soha nem felejti el az ember azokat a sebeket, amiket a szüleitől kapott. Nem is beszélsz vele ,gondolom.
És akkor ezekből mikor épültèl fel, vagy hogy jutottál rajtuk túl ? Bántanak ezek a dolgok meg néha ?
Köszönhető ennek a sok sérelemnek, van egy csokor mentális problémám.
Exemmel pár év huza-vona után most távolabbi haveri viszonyban maradtunk, de agota sem derült ki miért szakított. De legalább más szemmel láttam már őt, és utólag jó, hogy már nem vagyunk együtt, csak lehetett volna kevésbé balhés a vége.
Apámmal 11 éves korom óta nem beszélek. Szerencsére egy pár éve már alig van itthon, mindig elmegy hetekre és senki nem tudja hova, vagy hogy mikor jön vissza.
Régebben rosszul kezeltem, elzárkóztam mindenkitől, nem engedtem magamhoz új embereket, és önbántalmazásba kezdtem, és volt, hogy napi szinten csináltam. De már 3 éve nem csinálom.
Jártam másfél évig traumafeldolgozó terápiákra. Időnként (évente mondjuk) elmegyek bentfekvős terápiára is ha úgy érzem szétcsúszok, de nem vagyok hajlandó gyógyszert szedni. Egyrészt nem oldja meg a problémámat, másrészt zombi vagyok tőlük, annyira elnyomtak mikor próbáltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!