Mit gondoltok arról, amikor valaki azt mondja, hogy nem jön ki jól az emberekkel, inkább az állatok társaságát szereti (pl. kutya, macska, akár patkány)?
Gondolom még nem harapta pofán vagy achilles-ínba kutya, meg nem karmolta el majdnem az ütőerét a macska.
Én nem csípem annyira az embereket átlagban, de az állatokat sem. Persze az utóbbiak távolról aranyosak de félek tőlük és nem értem a sok hülyét, akik azt hiszik, egy állat pótolhatja a szociális életet. Nem láttátok azt a videót, amiben a macska belekap a saját gazdája szemébe? Hát a jó anyját, gondozza az ember, veszi neki a drága kaját (drágább mint az ember kaja), aztán kikapja a szemed...
Állatot max. udvaron tartok, ott elvan.
Emberekből meg találni kell egyet-kettőt, akikkel egy a preferencia, és jó velük lenni.
De most majd jön a sok állatfan lehurrogni, menjetek pszichológushoz :D
7-es vagyok, kutyákkal és kb.13 macskával nőttem fel, kertes házban, majd falun éltünk, ahol körülvettek a tyúkok, tehenek.
Sajnálom de a saját kutyám megharapott és a saját macskám karmolta ki a kezem, lehet hogy játékból, de nagy baj is lehetett volna.
Én tartom a távolságot ezektől az állatoktól.
Kiszámíthatatlanok, annó a kutya születésem óta velünk volt, mégis 8 évesen megharapott mikor öntöttem neki a tápját. Semmi bizalmam hozzájuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!