Mit gondoltok arról, amikor valaki azt mondja, hogy nem jön ki jól az emberekkel, inkább az állatok társaságát szereti (pl. kutya, macska, akár patkány)?
Figyelt kérdés
2021. máj. 15. 01:00
11/15 anonim válasza:
Ez az "állatokat szeretem, de az embereket nem, mert az emberek megbántanak, de az állatok nem" egy kib****tt nagy önámítás és álszent hozzáállás szerintem.
12/15 anonim válasza:
Szerintem is. Lehet hogy ha a kutyátok vagy macskátok tudna beszélni, elküldene a búsba’ :DD
13/15 anonim válasza:
Azt gondolom róla, hogy rossz körökben mozog és emiatt már kétségbeesett. Igen, sok az undorító ember, de nem mindenki az. És lehet lepontozni, de nem normális dolog teljes mértékben kerülni a szocializálódást. Itt most nem arra gondolok, hogy hetente járjon bulizgatni, de aki szinte soha semmilyen kapcsolatba nem lép másokkal, az nem egészséges dolog. És sajnos a kérdésben leírtakat leginkább ilyen emberektől hallottam. Szeretik az állatokat, minden erejükkel segítenek rajtuk, ami nagyon becsülendő. DE! Mindenkit utálnak, elítélnek, kiforgatják a szavait, rosszindulatúan állnak teljesen ismeretlenek felé is és ez viszont szerintem nagy probléma. Tudom, hogy ezért is meg fogtok kövezni, de a menhelyeken különösen sok ilyen valaki van. Mondom ezt mentett kutyákkal, cicával és egykori ideiglenes befogadóként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!