A fiúknak mért a kedvenc állata a macska?Mert van egy csomó fiú ismerősöm akinek ez a kedvenc állata.(Ha kivétel vagy kérlek ne sértegess)
Figyelt kérdés
2021. márc. 26. 18:40
2/12 anonim válasza:
Nagyon unatkozhatsz😅
Milyen magyarázatot vársz erre?
3/12 anonim válasza:
Minden haverom kutyás, egyedül én vagyok macskás. Miről van szó?
4/12 anonim válasza:
Szerintem a kérdezőt szivarványos emberek veszik körül.
5/12 anonim válasza:
Jobb kérdés hogy mégis ki volt az az unatkozó balf.asz aki eldöntötte hogy a kutya férfias állat, a macska meg nőies, és miért hiszi meglepően sok birka, hogy igaza van.
A macskák aranyosak, ennyi. Ugye tudod hogy lehet személyiséged és érdeklődési koreid a sztereotipiákon kívül?
6/12 anonim válasza:
4 es vagyok a sza@r viccet félretéve én a macskában inkább a ragadozót tisztelem jobban mintsem a barátot.
8/12 anonim válasza:
Márpedig én is azt látom, hogy a legtöbb férfi macskás. Én is csak arra tudok gondolni, hogy a macskákban van valami nőiesség, ezért szeretik őket.
9/12 anonim válasza:
Ezt is brit tudosok alapitottak?
10/12 anonim válasza:
Mert kemények,de közben jófejek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!