Előfordult már veled, hogy valaki, akivel jó voltál, segítettél neki, később valamilyen oknál fogva még téged állított be rossznak, s.ggfejnek? Te hogy kezelted a helyzetet?
Én voltam az aki állítólag rossznak meg s.ggfejnek állítottam be azt aki évekig a barátnőm volt. Annyi volt csak hogy ki volt borulva idegileg de nem igazán volt az a típus aki engedte hogy segítsenek neki. Ha próbáltál a gondjairól beszélni hogy segíts, témát váltott. Ha csak vele lógtál, akkor egyrészt feszélyezve érezted magad, mert nem tudtad, mikor sérted meg, másrészt "ha én szarul vagyok te is legyél szarul" alapon próbált lerángatni maga mellé.
Emellett megvoltak az emberek akikkel elvolt a többieket nem kereste.
Ezek után ő azt vette észre hogy nem tud integrálódni a csoportba mert azok akiket amúgy nem keresett, nem hívták magukhoz és nem is mentek oda hozzá és ebből azt szűrte le hogy a gyerekek gonoszak mert nem fogadják be.
Ehhez hozzájött az is hogy mi, akikkel beszél se próbáljuk őt bevonni, mi is kirekesztjük őt, amikor ez nem volt igaz.
Szóval valahogy ebből alakult ki hogy rájött hogy ő és én nem vagyunk barátok mert én rosszakat gondolok róla amikor meg próbáltam elmagyarázni hogy nem így van akkor belekapaszkodott a saját képzeletébe és kiforgatta a szavaimat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!