Veletek előfordult már, hogy részegen valami jó ötletnek tűnt, de másnap nagyon megbántátok?
Kb 20 évesen ki akartam verni egy házibulin... mindenki előtt, de nem tudtam rávenni, hogy felálljon... mai napig nem értem, miért nem bojkottáltak... körbevettek és röhögtek rajtam... kivéve a csajok... azok megszeppenve ültek...
Mai napig belém van égve egyik másik tekintete... bár ne emlékeznék rá, de sajnos nincs olyan nap, hogy ne jutna eszembe... mai napig szégyellem, haverok pedig mai napig van, hogy felhozzák a sztorit... rémesen ciki az egész...
36/f
20 éves koromban volt egy csaj egy házibulin, szegény eszmélettlen ronda volt, 16eves... és az volt a baja, hogy minden barátnője elvesztette már a szüzességét, de ő nem kell senkinek... gondoltam, ronda mint a bűn, de a pina az pina... hát megtettem... részeg voltam, szexben mindig önző voltam, de akkoriban nagyon is, az éjszaka letoltam vele vagy 5menetet mindet csak lóhalálában gyorsan kb 3perc alatt, szerintem egyiket sem élvezhette valami nagyon,fájt is neki rendesen...
Utána pár hónapig bűntudatom volt...
Aztán jött a feketeleves.. jött egy telefonhívas ami utan azt hittem öngyilkos leszek...
16eve fizetem a gyerektartást.
Belementem egy gruppenbe a buli kedvéért.
Illetve szexeltem olyan pasikkal akikkel józanul soha😅😂
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!