Ha lenne egy jól fizető lehetőség, olyan laborban kéne dolgozni ahol kártevő állatokal (egér, patkány), kísérleteznének. Az emberek érdekében, pl gyógyszer. Mennétek? A kérdés csak elméleti.
Figyelt kérdés
2020. márc. 31. 14:20
1/11 anonim válasza:
... laborban dolgozom és egerekkel is foglalkozom jelenleg is.
Szóval igen.
4/11 anonim válasza:
Attól függ. Én személyesen nem tudnám bántani őket, de azt tudom hogy ez kell az emberiségnek, úgyhogy ha én magam más pozícióban vagyok, akkor beleférne hogy van ilyen a munkahelyemen.
5/11 anonim válasza:
Nem, mert:
- borzasztó lennék a munkában.
- a jelenlegi állásom tökéletes.
- fájna bántani az állatokat, hiába jó a végső cél.
6/11 anonim válasza:
Nem tudom, még nem próbáltam. Megpróbálnám, aztán majd kiderül, hogy bírom-e.
7/11 anonim válasza:
Nem. Orvos vagyok, van nem egy kutató ismerősöm, van olyan napjuk, hogy 100-150 patkányt levágnak. Én nem bírnám, ráadásul elég horrorsztorit hallottam már tőlük.
8/11 anonim válasza:
Ha nem lenne munkám és ha értenék hozzá akkor az egereken való kisérletezés nem riasztana vissza.
9/11 anonim válasza:
Nem. Voltam kutatóasszisztens. Annyit kerestem havonta, mint most hetente. Ennyiért én nem kínzok pluszban állatokat
10/11 anonim válasza:
#9 a kérdés elméleti, ne azt nézd hogy mennyit keresel és hogy a valóságban egy ilyen laboros mennyit keres. Meg kinek mi a jó fizu? Valakinek 200ezer valakinek 4millió
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!