Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Normális dolog az, hogy ennyi...

Normális dolog az, hogy ennyi minden érdekel?

Figyelt kérdés
Szóval arról lenne szó, hogy látom magam körül az embereket, mindenkinek van 1-2 dolog az életében ami komolyabban érdekli, mondjuk szakmai szempontból is. Ezzel szemben én mióta az eszemet tudom olyan voltam, hogy mindig nagyon sok minden érdekelt. Most végeztem egy biológia alapképzést, megyek mesterre tovább, de közben szeretnék elkezdeni egy pszichológia alapképzést is. Emellett tanfolyamon tanultam grafikát/fotózást is. Ezeket is gyakorolom, dolgozom is benne. Emellett elvállalok ilyen alkalmi diákmunkákat is, ha van időm, akár egy alkalmasakat is ha érdekesnek találom. Két nyelvből már nyelvvizsgáztam, most kezdek egy harmadikat. Ezek mellett még van egy rakat dolog amit "csak" hobbi szinten csinálok/szeretek. Mindenre úgymond egy kihívásként tekintek, szóval elkezdek valamit és addig nem hagyom abba amíg abban az adott dologban el nem érem ami nekem a maximumot jelenti. Ez azért jó, mert ha nem csinálok új dolgokat akkor unatkozom és befordulok. Viszont beszélgetek másokkal és úgy érzem hogy ilyen fura vagyok, és hogy egy dolognál kellene megmaradnom, mert egy ismerős szavaival élve " így semmiben nem leszek benne teljesen". De nem tudom elképzelni , hogy hogyan tudnék úgymond változtatni ezen. Mert az agyam folyton kattog valamin, és úgy érzem hogy sose elég. Eddig nem gondoltam erre így de szerintetek ez nagy gond? Ha igen hogyan lehet változtatni? Előre is köszi ha válaszolsz. 23l
2022. szept. 26. 20:11
1 2 3 4
 31/31 anonim ***** válasza:
100%

Hármas vagyok 😊

Szertornáztam, majd modern tánc, aztán erőemelés. Mindegyikből versenyszintig jutottam.

Fotóztam, majd rajzoltam, aztán festettem. Mind a hármat addig tanultam amíg nem kerestem vele pénzt. 😄

Sok ilyesmi van még, de a többi apróbb ezek mellett.

2022. szept. 27. 18:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!