Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Normális dolog az, hogy ennyi...

Normális dolog az, hogy ennyi minden érdekel?

Figyelt kérdés
Szóval arról lenne szó, hogy látom magam körül az embereket, mindenkinek van 1-2 dolog az életében ami komolyabban érdekli, mondjuk szakmai szempontból is. Ezzel szemben én mióta az eszemet tudom olyan voltam, hogy mindig nagyon sok minden érdekelt. Most végeztem egy biológia alapképzést, megyek mesterre tovább, de közben szeretnék elkezdeni egy pszichológia alapképzést is. Emellett tanfolyamon tanultam grafikát/fotózást is. Ezeket is gyakorolom, dolgozom is benne. Emellett elvállalok ilyen alkalmi diákmunkákat is, ha van időm, akár egy alkalmasakat is ha érdekesnek találom. Két nyelvből már nyelvvizsgáztam, most kezdek egy harmadikat. Ezek mellett még van egy rakat dolog amit "csak" hobbi szinten csinálok/szeretek. Mindenre úgymond egy kihívásként tekintek, szóval elkezdek valamit és addig nem hagyom abba amíg abban az adott dologban el nem érem ami nekem a maximumot jelenti. Ez azért jó, mert ha nem csinálok új dolgokat akkor unatkozom és befordulok. Viszont beszélgetek másokkal és úgy érzem hogy ilyen fura vagyok, és hogy egy dolognál kellene megmaradnom, mert egy ismerős szavaival élve " így semmiben nem leszek benne teljesen". De nem tudom elképzelni , hogy hogyan tudnék úgymond változtatni ezen. Mert az agyam folyton kattog valamin, és úgy érzem hogy sose elég. Eddig nem gondoltam erre így de szerintetek ez nagy gond? Ha igen hogyan lehet változtatni? Előre is köszi ha válaszolsz. 23l
2022. szept. 26. 20:11
1 2 3 4
 11/31 A kérdező kommentje:

Hatos: köszönöm a biztatást 💟 máris jobban érzem magam, így hogy tudom nem vagyok annyira fura.😅

Hetes: az utolsó mondatod nagyon megfogott, teljesen igazad van. És nem hiszitek el mennyire jó ilyet olvasni, hogy másnak is van 12 komoly hobbija😁. Ha nem titok mik azok, elárulsz néhányat?

Nyolcas: Szerintem meg nagyon is okos lehetsz, általában az okos embereknek vannak kételyeik :) szerintem ha valamit igazán szeretnél megtanulni érdemes adni egy esélyt, mert az agy egy rejtély, nagyon sok mindenre képes. ❤️ Köszönöm és neked is hajrá❤️

2022. szept. 26. 21:06
 12/31 anonim ***** válasza:
100%
Második vagyok: eü-ben dolgozom, pörgök ezerrel:)) Emellett rajzolok, kertészkedem, fát oltok, angolul tanulok, bicajozom, újra tanulom a mondókákat az unokám miatt, imádok főzni, és még sorolhatnám. Beleőrülnék, ha nyugton kellene maradnom:)) Ja, több, mint duplája az életkorom a tiédhez képest:)))
2022. szept. 26. 21:07
 13/31 anonim ***** válasza:
100%
Irigyellek, engem a világon semmi nem érdekel.
2022. szept. 26. 21:19
 14/31 A kérdező kommentje:

Tízes: nagyon aranyos vagy 💟

igazából ez a legnagyobb félelmem, hogy monoton lesz az életem, és unatkozni fogok. Ettől nem tudok rosszabbat elképzelni. 😅 És szerintem ez a félelem a titok, a motiváció egy része. A másik részét nem tudom, ha vissza gondolok a gyerekkoromra, már akkor is ilyen voltam, mindent akartam, csak akkor még nem értettem miért nem lehet mindent teljesen egyszerre. 🤣

2022. szept. 26. 21:24
 15/31 A kérdező kommentje:
Második: ez igen, ez nagyon szép dolog 💟. Sok sok boldog percet kívánok az unokáddal 💟
2022. szept. 26. 21:26
 16/31 A kérdező kommentje:
Tizenhármas: azért biztosan van neked is valami, de az is lehet, hogy még nem találtad meg azt ami igazán a tiéd ❤️
2022. szept. 26. 21:30
 17/31 Metionin ***** válasza:
100%
Szintén zenész. Mindig sok dolog érdekelt de csak a töredékét tudtam csinálni is, főleg anyagi okok miatt. De pl. én is bioszt végeztem meg nyelvszakot, emellett festek, sportolok, olvasok, 16 évet énekeltem kórusokban, pár évet színházaztam, régebben íjászkodtam de most nem igazán van hozzá hely, zenélni is szerettem volna de arra nem volt lehetőségem (bár még nem vetettem el végleg, hogy megtanulok gitározni és zongorázni). Utazni is szeretnék de erre szintén nem volt pénzünk soha, így majd pótolom ha már anyagilag okés leszek. Nekem ezek adják az életben a boldogságot, a szabadulást a mókuskeréktől, eléggé üres lenne az életem, ha nem csinálhatnám legalább egy részüket.
2022. szept. 26. 21:33
 18/31 anonim ***** válasza:
100%

#14 Köszönöm, te is nagyon aranyos vagy ❤️ remélem hamarosan élőben is megismerhetjük egymást? 😁

Szerintem neked ettől egyáltalán nem kell félned,egyedül csak arra figyelj hogy pihend ki magad rendesen hogy másnap legyen elég energiád. 🙂

Ezek szerint részben nekem is el kell kezdeni félnem?🤔 Van benne valami.

Ilyen ez a gyerekkor 😀

2022. szept. 26. 21:40
 19/31 anonim ***** válasza:
100%
Hülye lennék normálisnak lenni ááámber! Meg ne változz, ne csicskulj be. Engem is érdekel sok dolog, rengeteg hobbim van, amikre pénzt is költök, az engem körülvevő emberek szintén hülyének néznek, mert nem egyszerű monoton az életem. Az is normális, aki bringázni szeret, vagy modellrepülőt építeni (nem játékból, hanem komolyan és versenyzik is vele) akkor az csinálja azt, aki meg naponta változtatja a hobbiját az meg csinálja azt. "Elyen eccerű" ahogy nagyanyám mondta mindig. Lényeg, hogy van még belőled bőven :D Velem az élen
2022. szept. 26. 21:46
 20/31 anonim ***** válasza:
100%
Dehogyis baj ez. Örülj, ha időd is van rá. Engem is sok minden érdekelne, de nincs rá idő sajnos. Meg vannak olyan dolgok is, amelyek még több évtized elteltével is érdekelnek. (És olyanok is, amelyek egy ideig érdekeltek ugyan, de már nem, és nem is fognak.) Gondolom a legtöbb embernek ez a baja, érdekelné sok minden, de a mindennapi gürizés mellett meghalni sincs idő.
2022. szept. 26. 21:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!