Normális dolog az, hogy ennyi minden érdekel?
#17 Úgy is tudtok utazni mint a YouTubon van egy csatorna Szili furgonnal vlog,én pl így tettem és nem is bánom.
Utazásom során voltak jó és rossz pillanatok is de hát az élet már csak ilyen.
Legközelebb maximum akkor csinálok ilyet, ha a jövőbeli barátnőm szeretne több helyre el jutni rövid időn belül.
Vannak párok akik ezt ugyan így csinálták.
Nyilván nem olyan hajtós cégnél kell dolgozni mint a Szili, van ennél nyugodtabb is.
Olyan helyekre tudsz el jutni ahová nem is gondoltad volna.
Egyszer élünk.
Tízes: mindig örömmel ismerkedek új emberekkel, úgyhogy írj rám ha gondolod. :) 😁
Hát nem tudom amúgy, lehet hogy tényleg jó motiváció a félelem 😅
Ha egy medve kergetne futnék, mert félnék, pedig amúgy futni nem szeretek🤣
Metionin: jé egy bioszos 😁 külön üdv💟 a nyelvek is közös érdeklődés akkor, melyik nyelv szakot csináltad?
A hobbijaid nagyon menők, az íjászat kifejezetten 😁 lány vagy? Csak mert én meg lőni szeretek, és mindig megkapom hogy hát nem egy nőies dolog🤣
Utazni én is szeretek/szeretnék de való igaz, se idő se pénz nincs nagyon erre mostanság, pláne hogy a pandémia még be is zárt 2 évre. :/
Drukkolok neked hogy mindent elérj amit szeretnél és hogy minden helyet megnézhess amit szeretnél 💟
Tizenkilences: Nagyon nagy forma vagy😁 ez tetszik 😁 és nekem is vannak költségesebb hobbijaim, pl képregényeket gyűjtök, legót építek 😅 a modellépítés nagyon menő dolog, elképesztő miket megcsinálnak emberek. Le a kalappal.
Húszas: Hát igen sajnos az idő az örök ellenség, minden szempontból. Pont valamelyik nap beszélgettem apukámmal csillagászatról, őt is érdekli minden ilyesmi, és arra jutottunk, hogy jó lenne ha az embernek 9 élete lenne, hogy legyen ideje mindent megismerni, megtapasztalni, megtanulni amit szeretne. Mert ez az egy élet sokszor kevés😅 másrészről munka kapcsán ugyanez, én is dolgozom folyamatosan, és nagy manőver mindenre időt szakítani, de így vagyok olyan fáradt este, hogy ne kattogjon az agyam, és tudjak aludni😁
Huszonkettes: köszönöm a választ💟
Szerintem kétféle érdeklődés létezik, mármint saját tapasztalatok alapján: van az olyan ami nagyon erős, érzed hogy többet és többet akarsz tudni, és mindig van új kérdésed, a másik pedig az amikor csak "nagyjából képben akarsz lenni" az adott dologgal kapcsolatban. Szerintem mindkettő tudás, és hasznos. Ha utóbbit nem is lehet mesterre fejleszteni, legalább annyival többet tud az ember a világról. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!