Normális dolog az, hogy ennyi minden érdekel?
Átérzem...:D
Engem kettyósnak tartottak szerintem az ismerőseim/osztálytársaim. De többre vittem bármelyiküknél, szerintem te is így leszel/vagy. Egyébként addig voltam ilyen amíg nem született gyerekem, azóta körülötte forog minden.
Végre valaki. Engem is furának tart a környezetem, mert sok dolog érdekel, és komoly hobbimként tartom számon. nem egy vagy kettő dolog, hanem tizenkettő minimum. Tényleg, egyszer ez, egyszer az érdekel.
Ne változz meg. Sose éri meg, mert ennél csak rosszabb lehetsz :)
Köszönöm a válaszokat mindenkinek❤️
Első: nagyon aranyos vagy💟 igazából mostanáig nem nagyon gondoltam arra, hogy változnom kellene. Tudtam, hogy több dolog érdekel mint másokat, de úgy voltam vele hogy hát ilyen vagyok. Mióta beszélgettem ezzel az ismerősömmel azóta ütött ez szöget a fejembe, hogy lehet hogy ez nem normális így. :/ Lehet könnyebb lenne ha csak 1 dolgot hagynék meg, de nem tudok választani.
Második: de jó tudni, hogy nem vagyok egyedül 😅💟 és téged mik érdekelnek?
Harmadik: én is ettől félek, hogy lehet azt hiszik őrült vagyok vagy ilyesmi.:/ 😅 Mondjuk a családom nem, ők támogatnak mindig mindenben szerencsére. 😅 Gyermeket én nem szeretnék, ez tudatos dolog régóta. Ezért nálam ez nem fog "segíteni". Tényleg nagyon jó érzés tudni hogy vannak mások is így ❤️ téged milyen dolgok foglalkoztattak/foglalkoztatnak?
Ötödik: ugyanez vagyok, nem tudok egy dolognál megállni, ha valami miatt "csendesebb" időszak van az életemben az kínzás. Akkor érzem jól magam, ha maxon futok 😅 a bringázásról szólva, igen én most nyáron görkorcsolyázni kezdtem el😅
Leszel a barátnőm?
Te így vagy tökéletes,szerintem nagyon is jó.
Több ember le ragad 1-2 dolognál ami egy idő után valószínűleg monoton lesz számára.
Áruld el nekem légyszi mi a titkod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!