Hogyan tovább? Mik a céljaid a következő 1-3-5 évben?
Hogyan kezdtél neki és mi motivál?
Hogyan haladsz edig?
Mi a korod és nemed?
"Mik a céljaid a következő 1-3-5 évben?" - Pénzt kell gyűjtenem, hogy vehessek egy tanyát és kiszabadulhassak a mátrixból, mielőtt összeomlik az egész.
"Hogyan kezdtél neki és mi motivál?" - Úgy, hogy kockázatos befektetésekbe mentem bele. Az motivált, hogy nem akartam rabszolga maradni.
"Hogyan haladsz eddig?" - Minden bedőlt, ezért csóróbb vagyok, mint valaha.
"Mi a korod és nemed? - A korom lényegtelen, a nememről meg annyit, hogy ha a másik lennék, már régen OnlyFans-en zsebelném a milliókat a sok szerencsétlen szimptől.
Egy éven belül beadom a jelentkezést egyetemre, és remélem felvesznek/tavalyi pontok alapján igen/.
Három éven belül befejezem a technikusit/most kezdtem, két éves/, és elkezdtem az egyetemet.
Öt éven belül befejezem az egyetemet is, és szerzek még 1-2 pluszt magamnak, például nyelvvizsgàt, meg egyéb apróságokat.
Közben jó lenne egy komolyabb kapcsolat is, de azt erőltetni nem lehet ugyebàr, az majd jön.
Pénzt is kell gyűjtenem, de végül is állandóan dolgozom a suli mellett/esti suli/, szóval remélem összejönnek a dolgok. Esetleg lehet, hogy a külföldre költözés is szóba jöhet, bár ez még kérdőjeles dolog.
22 éves vagyok.
A lányomnak találni egy jó szakmát és egy jó iskolát.
Olasz nyelvvizsga és szeretnék eljutni Olaszországba.
Amint felépül a párom szeretném új szintre emelni a kapcsolatunkat,hogy egy család lehessünk.
Nagyon sok célom van, de a 2 nagyon fontos.
Abbahagytam az élsportot, és emiatt depressziós, céltalan lettem. Ami mellé még híztam 25 kilót is.
Viszont most találtam új célt (kitaláltam hogy gyógytornász leszek), amiből az első félévet sikeresen teljesítettem is. Szeretném ezt a 4 évet úgy végigvinni, hogy büszke lehessek magamra, ne csak kettesekkel rugdossanak át, hanem igazán jó, kompetens szakember váljon belőlem.
Másik fontos célom hogy 100,5 kilóról újra 70-75 legyek, már ezt is elkezdtem, -3 kilónál tartok. Persze ez nem csak a súlyomról szól, hanem hogy megtaláljam újra az élvezetet a mozgásban, és hogy az érzelmi evést (a binge eatinget) le tudjam küzdeni.
Emellett suli után dolgoznék itthon egy évet valami jobb kórházban, és azalatt összegyűjtenék egy kis indulót, meg 1 fokozattal fejleszteném a nyelvtudásomat; az angolt C1-re, a németet B2-re. Ezzel pedig egy német anyanyelvű területre vagy Észak-Európába mennék dolgozni, határozatlan időre. Monjuk addigra, leszek 27 éves de nem baj.
Most vagyok 22N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!