Hogyan tovább? Mik a céljaid a következő 1-3-5 évben?
Hogyan kezdtél neki és mi motivál?
Hogyan haladsz edig?
Mi a korod és nemed?
Hűha. :D
Az egy olyan kérdés amin a nap kb minden percében gondolkodom.
Hát, xar a munkahelyem, xar a fizetésem.
A célom az, hogy vagy jobb munkahelyet találjak, vagy elmenjek tanulni. Ez 1 éves terv, ha nem találok semmit, akkor egyetem.
3 éves tervem, hogy vagy addigra befejezzem az egyetemet, vagy már meglegyen a fix melóhelyem.
5 éves tervben benne van a gyerek, ház, lagzi. :)
Hogyan tovább? Mik a céljaid a következő 1-3-5 évben?
Meg akarom szerezni C2-es szintet angolban, jelenleg B2-C1 szinten vagyok.
Utána ugyanezt az orosszal is, itt jelenleg csak A2-B1-nél tartok.
Meg akarok tanulni rendesen festeni, nemrég kezdtem el.
Mivel érdekelnek, ezért kerestem tanárokat, akik segítenek, a motiváció meg, hogy érdekes, illetve nem hagyok félbe semmit, feltétlen be akarom fejezni ezeket.
Hogyan haladsz edig?
Az angollal naon jól haladok, kifogtam egy rendkivül jó tanárt, aki nem nyelvtani szabályokkal gyötör, hanem tényleg a nyelvet tanítja.
Az orosz problémás, mert nincs megfelelö segítségem.
A festés egyelöre még elég kezdeti stádiumban van, de rettentöen tetszik a dolog.
Mi a korod és nemed?
65 éves nö vagyok (Tényleg! Ezeket régebben is szerettem volna, csak nem volt rá idöm a család meg a munka miatt, most van rá lehetöségem, ezért meg akarom valósítani az álmaimat.)
1 éves terv:
Lediplomázni, összeköltözni a párommal, angolból C1 nyelvvizsgát tenni. Munkahelyen előrébblépni vagy hasonló, csak jobb fizetésű munkát vállalni
Szeretem ezt csinálni, gimi után mentem egyetemre, ez a hivatásom. A hivatástudat motivál a munkában és az egyetemmel kapcsolatban. C1 angol-ba úgy kezdtem bele, hogy volt egy B2-es nyelvvizsgám, egyetemen pedig felvettem nyelvi kurzust. A motiváció a külföldi tanulás vagy rövid külföldi munka, esetleg Erasmus.
Hogyan haladsz edig?
Végzős vagyok. Nagyon jó munkám van, csak jelenleg még rosszul fizet. A párommal nagyon jó a kapcsolatom, de jelenleg kolisok vagyunk (ugyanott). Úgy érzem a nyevóra csoportjában egész jó vagyok.
3 éves terv:
Mesterdiploma, 4 év releváns szakmai tapasztalat, valami kis külföldi tapasztalat (minimum 3 hónap, max 2 év). És hogy minten jó továbbra is megmaradjon az életemben (pl barátok stb)
Továbbra is a hivatásom.
Hogyan haladsz edig?
Úgy, hogy ez pont reális 3 éves tervnek. Max akkor nem sikerül, ha pl közben terhes leszek.
5 éves terv:
Eddig már két éve teljes állásban dolgozom, van egész sok félretett pénzünk. Örülnék a lánykérésnek és akár a babaprojektbe is belekezdhetnénk.
Lásd feljebb
Hogyan haladsz edig?
Keresett mesterdiplomám lesz, 4 év tapasztalatom, sok nyelvtudás. Nem aggódom igazán a pénz miatt. A párommal jó a kapcsolatom, mindketten szeretnénk családot, nagyjából reálisnak tűnik ez az időpont. De az sem gond, ha pár évet csúszik.
21/L
Következő 1 évben: középszintre szintre eljutni németből, kiköltözni németbe és csinálni a munkát amit szeretek.
Következő 3-5 évben, sokat dolgozni, viszonylag jó pénzt keresni, és ha lehet, akkor boldog párkapcsolatot.
Hogy mi motivál?
Összetörtem, feláldoztam mindent egy kapcsolatért, hogy aztán dobjanak, így kénytelen voltam új irányt keresni az életemben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!