Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért nem vágyom karrierre és...

Miért nem vágyom karrierre és nagy dolgokra?

Figyelt kérdés

Lediplomáztam, elálltam dolgozni és durván 3 hónap alatt megvettem mindent, amire vágytam.

Azóta minden reggel felébredek, elmegyek dolgozni, hazajövök, játszok a számítógépen és ez megy már 1 egész éve.

A munkahelyemen nem vagyok kimagasló, de nem is rossz. Nem is vágyom arra, hogy jobb legyek. Arra sem vágyom, hogy utazgassak, arra sem vágyom, hogy párkapcsolatom legyen, bulizni sem akarok, csak elvagyok.

Picit úgy érzem, hogy elsuhan fölöttem az élet és tennem kéne valamit, de nem tudom, hogy mit, mivel nem vágyom másra, mint ami most megvan.

A barátaim mindig tervezgetnek, álmaik vannak és ezt hiányolom a saját életemből is, de nem tudok olyan dolgot/célt találni, ami miatt ez a bennem lévő érzés változna, ezáltal én is változtatni akarnék.

Esetleg van itt olyan valaki, aki hasonló helyzetben volt és tudott ezen változtatni?

#átlagos #hétköznap #mulandóság #Nem jó, de nem is rossz
2022. szept. 12. 09:05
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
63%
Csak a fogyasztói társadalom erőlteti ránk a harácsolást, általában minden vallás szerénységre int e tekintetben. Teljesen normálisak az igényeid. Ez lenne a normális, nem a konzumidiotizmus. A buddhisták napokat meditálnak azért hogy ne vágyjanak semmire, és boldogok legyenek a legminimálisabb dolgokkal amik körülveszik őket.
2022. szept. 12. 16:14
 12/13 anonim válasza:
Alapvetően a keresztény szemléletmód is ezt tanítja.
2022. okt. 19. 11:11
 13/13 Kroms ***** válasza:
Ezek a legszebb éveid, érdemes lenne kihasználni. A helyedben vagy a nőket kergetném, vagy vállalkozást építenék, hogy 1-2 évtized múlva nyugdíjba vonulhassak. Ha egyiket sem teszed meg, később jó eséllyel meg fogod bánni. Ha motivációra van szükséged, tudom javasolni Andrew Tate videóit.
2022. nov. 4. 20:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!