Fiatalon nektek is volt valami nagy vágyatok? Nem arra gondolok hogy megnyerem a lottót. Egy karrierre gondolok, szeretnék tanulni azzal foglalkozni stb csak nem tehetem anyagi okok miatt.
Például, hogy eljussak a tengerpartra. Az akkori helyzetben tényleg csak egy álom lehetett maximum, azonban 18 évesen azaz tavaly megtört ez a dolog.
Egyenesen Olaszországba eljutottam. Jövőre Spanyolt tervezgetjük. :D
Van még ezen kívül egy álmom mely lustaságomból tényleg csak az marad. Ember életeket szeretnék megmenteni. De ahhoz akaratgyenge vagyok. Utálok és nem is tudok tanulni sajnos. :/
Ez is gyerekkori egyébként.
Igen volt több dolog is, lehetne belőle valami mert ha szednék össze rá pénzt amit össze tudnék szedni kisebb nagyobb szenvedésekkel és befektetéssel akkor meg lehetne próbálni,de sajnos már pár éve semminek sem látom értelmét és nagyjából boldoggá sem tesz semmi ez gondolom depresszió és magány.
Én még 22 éves vagyok de már most fel adtam,lehet hogy el végzem azt a dolgot amit akartam legalább is az egyiket aztán több pénzt fogok keresni de időm nem lesz se boldogabb nem leszek tőle.
3.Mit lehet 6 éven át tanulni?
Mi a korhatár?
4
Egyetemen bármit, de tudtommal az első 2 okj-s képzés is ingyenes még. Utóbbinál van korhatár, előbbinél nincs.
Nekem most is vannak vágyaim, és abból létrehozott céljaim. Vágyak nélkül az ember élve eltemetett, vegetáló báb. Beállhatna a szoba sarkába is, mint egy növény.
Egy darabig elnyomtam, de aztán 30 körül végképp elegem lett, és drasztikusan változtattam az életemen. Igen, kockáztattam is, elég sokat, de úgy döntöttem, hogy megéri, mint meg sem próbálni.
Nehéz évek állnak mögöttem, de a szabadságvágyam mindig volt olyan erős, hogy kitartsak.
Hüséges ferj kb 3 gyerek
Hat nem jött össze lehet tul nagyra vàgytam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!