Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogy reagálnátok?

Hogy reagálnátok?

Figyelt kérdés

Ha lakótársatok,azt mondaná rátok,egy banális ok miatt,hogy "g×eci vagy"?

Hozzáteszem lányra mondta a fiú.

2022. szept. 9. 22:02
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:

Igy oszd az észt,hogy ilyeneket irkálsz nekem privátban:

csak akkor szopom le ha közbe téged kúrhatlak seggbe, benne lennél így egy édeshármadban? Persze gumi nélkül kúrnálak de a kanmajmodat 100 óvszerben + egy TASCOS zacskóban.

Ugyanolyan undoritó vagy,mint lakótársam, pacsizhattok.Ásd el magad.

2022. szept. 15. 23:45
 22/27 anonim ***** válasza:

Akkor térjünk vissza egy kicsit a témához. Jó hogy meg nem vernétek a lányt, mert nem értetek vele egyet. Emberek, most ti is állatok vagytok. Hogy jön ide pl az. hogy ki hogy kefélné meg?

Tehát levitted a szemetet, nem használtál zsákot, és trágár szavakkal illetett meg. Máskor is fordult elő, hogy mondott valamit és te nem úgy csináltad? Volt-e bármikor olyan, hogy te beszéltél vele, csúnya szavakkal? Tudod, mert az előbb valakit is lebarm*ztál.... Miért vagytok lakótársak? Mert pl, ha egyetem miatt, akkor vigasztaljon a tudat, hogy egyszer úgyis különválnak az utatok, mert elvégzed az egyetemet.

Két dolgot szeretnék mondani: Az egyik az, hogy szerintem próbálj vele minél kevesebbet beszélni, csak akkor szólj hozzá, ha nagyon muszáj. Ha már csináltad, ok, csináld tovább, mert csak felhergelitek egymást. Ha megint veszekszik, maradj higgadt, válaszolj nyugodt hangnemben, szerintem még egy kicsit mosolyogj is, azt fogja érezni, hogy röhögsz is rajta. Mit fog csinálni? Megverni ezért nem verhet meg. Állj ki magadért, de csak udvariasan, szép szavakkal, mert vele másképp nem lehet, aki fiú létére így beszél. Marhára úriember az ilyen.

Az, hogy ezért leg*ciz akkor sem helyes, bár azt nem tudom, hogy korábban beszéltél-e te is vele ilyen stílusban, amikor neked nem tetszett valami.

A másik dolog, az (és most lehet, hogy haragudni fogsz leányzó) de én egyből azt vettem észre, hogy ha bárki is egy kicsit is olyat mond ami neked nem tetszik, már egyből besértődsz: Flegmázol, de hát olvasd vissza, te kezdtél el barmozni. Azért álltak le veled most is veszekedni az emberek, mert látják, hogy vevő vagy rá. Nem lehet, hogy a valóságban is ilyen vagy, csak nem veszed észre? Nem gáz, ok, ha így van, én is kicsit ilyen vagyok, sőt velem pl. még viccelődni se lehet. Bár azért én se beszélek csúnyán, de volt úgy hogy valamit sértésnek veszek, aztán később mondták, hogy ne annak szánták. De akkor is jobb az, ha az ember kicsit kívülről figyeli meg magát. Azért mondom, ha veszekszik megint, ne mondj olyat neki, hogy utállak, bar*m stb. mert akkor csak vérszemet kap.

Előbb utóbb úgy is elválnak útjaitok, örökké nem fogtok együtt élni.

Gondolom, megbeszélni ezt nem tudjátok, mert szerintem úgy is csak a sajátotokat hajtanátok. Jókedvű sose szokott lenni? Mondjuk óvatosan megkérdeznéd, hogy" Figyelj csak, ok elfelejtettem zsákot tenni a kukába, de most miért kellett leg*cizni? Ezért miért haragszol ennyire,? Majd legközelebb jobban figyelek rá, fáradt voltam, de ez a részedről, hogy így beszélsz akkor is gáz"

Vagy valami. Nem tudom, mit reagálna rá.

2022. szept. 16. 11:29
 23/27 anonim ***** válasza:
Lehet, h nem annyira banális az az ok, megkérdezném a másik felet is. Vagy ez nem csak erre az egy esetre szólt, hanem úgy általában. De ha mégis, akkor leht, h csak mocskosabb a szája és semmi nagy baj nincs.
2022. okt. 2. 17:49
 24/27 anonim ***** válasza:
Az már önmagában baj ha mocskos a szája, tartsa meg saját magának. Amúgy meg mossa ki szappannal a putris nyelvű.
2022. okt. 6. 08:03
 25/27 A kérdező kommentje:
Hála égnek elköltözött.Megmondta neki a főberlő hogy ,game over.
2022. okt. 6. 08:43
 26/27 anonim ***** válasza:
Ohh de szerencsés vagy, gratula 👏 bárcsak az enyémek is elrongyolnának végre.
2022. okt. 6. 17:25
 27/27 A kérdező kommentje:
Neked kettő is vsn,vagy egy pár?Velük mi a gond?
2022. okt. 6. 18:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!