Másnak ez nem esne nagyon rosszul? Hogyan reagálnátok le?
A barátnőd érzelmi zsarolás (és ki tudja milyen más abúzus) áldozata.
Hogy a kérdésre válaszoljak, én őszintén leírnám a véleményemet kerítés nélkül: ami a kapcsolatában folyik az toxikus, a barátja izolálja és agymossa (először a haverok kopjanak le, aztán szépen lassan a rokonok is, amíg csak az övé lesz és akkor azt csinál vele amit akar mert nem lesz kihez fordulnia). Reméled, hogy mielőbb ráeszmél az aberrált erő-viszonyra, és a helyzet nevetségességére (felnőttként sakkban tartja a párja, gyerekkén kezeli "csak oda mehetsz ahova elengedlek/nélkülem nem taálkozhatsz senkivel") és megteszi a kellőlépéseket egy egészséges élet felé.
Ellenben te nem fogod gyötörni magad a kegyeiért. Jöjjön el a lánybúcsúra, egyedül - vagy ne. De ne kopogjon rimánkodva majd az ajtón, amikor a csávó félholtra veri részegen vagy bezárja a lakásba. :)
Mondjuk lehet, a barinőt pont egy olyan birka, aki még ezekután is a f@szkalap után rohanna. ...Bocs, utálom az ilyen embereket.
Azt mondtam volna, mint amit a 2-es írt, de közben elgondolkoztam.
Szerintem inkább szóban mondd el, mert ilyen kontroll alatt előbb olvasná a pasi, mint a barátnőd!
Teljesen fölösleges lenne egy ilyen elmebeteget magadra szabadítani, mert akár évek múlva is téged fog hibáztatni, ha ez a kapcsolat jogosan felbomlik. Mert fel fog bomlani és a pasi mindenkori elmeállapotától függően fog rajtad bosszút állni.
Hívd fel, mondd el neki amit erről gondolsz és mondd neki, hogy jobb ha jegelitek a barátságotokat, míg meg nem jön az esze, mert ami most van köztetek, az amúgy sem barátság!
Egy kapcsolatban a szexualitás a legnagyobb úr.
Nekem is volt a baráti társaságomban olyan, akiről megdöbbenve tapasztaltuk a totális személyiségváltozást egy külső szemlélő számára érthetetlen, lehet mondani, hogy nívótlan partnerrel.
Aztán egy bizalmas beszélgetés során kiderült, hogy a pasi gyakorlatilag olyan élményekben részesíti a csajt, amiről az előtte nem is álmodott.
Pedig ugyanilyen kisajátító, birtokló kapcsolat volt - ahol a pasi még fűvel-fával csalta is a csajt - aminek 8 év után lett vége, akkor is nehezen. A rengeteg se vele, se nélküle időszaknak az vetett végett, hogy a pasi meghalt.
A csajnak utána komoly mentális problémái lettek, 10 évig nem volt senkije és a mai napig ez a pasi "élete nagy szerelme".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!