Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogy reagálnátok?

Hogy reagálnátok?

Figyelt kérdés

Ha lakótársatok,azt mondaná rátok,egy banális ok miatt,hogy "g×eci vagy"?

Hozzáteszem lányra mondta a fiú.

2022. szept. 9. 22:02
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
100%
Ez sok mindentől függ. Milyen alapból a viszony, viccesen vagy komolyan mondta? Az én lakótársamból indulva, akit utálok egy ilyenért, én már kivágtam volna az ablakon.
2022. szept. 9. 22:09
 2/27 anonim ***** válasza:
100%
Kulturálatlan az ilyen. Nem a lány minősül rossznak akkor. Bár az hozzátenném, hogy a hangnem, gesztus is sokat számít. Hogyan mondta? Komoly arccal? Ingerülten, vagy mosolyogva? Tudod, vannak ilyen emberek akik azt hiszik, hogy milyen menők és viccesek már, mert mernek csúnyán beszélni? Mert akkor éretlen is egyben.
2022. szept. 9. 22:10
 3/27 A kérdező kommentje:

Nagyon ingerülten.Korábban is voltak nézeteltéréseink.De nekem ez túl lépett egy határt.

Levitettem a szemetet,majd nem tettem a szemetesbe nem nettem kukazsákot, igy üvöltötte másnap a folyosón hogy "a k×urva kukas zsakot nem lehet hasznalni normalisan te gxeci"

2022. szept. 9. 22:15
 4/27 A kérdező kommentje:
Bocsi,rosszul gépeltem néhol,de érthető a lényeg.
2022. szept. 9. 22:16
 5/27 anonim ***** válasza:
100%

Hát itt egyértelmű hogy miről van szó, teljesen lenéz, fszlámának tart, egy ostoba baromnak. 0 tisztelet van feléd, egy köpőcsésze vagy neki.

Azt a határt ne a gyk-n húzogasd, hanem hozzá menj oda és neki mondd, hogy átlépte, vegyen vissza. Közben lecsökkenteném teljesen minimálisra a kontaktot, elkerülném, max. nagyon alap dolgokról beszélnék vele (mi kell bevásárláshoz, a háztartásba, stb.).

Ha állandóan ilyen veled, így beszél, akkor új helyet kell nézni, csak azt jóval nehezebb megoldani.

2022. szept. 9. 22:37
 6/27 A kérdező kommentje:

Ja,nagyon összevesztem vele.Már korábban is volt egyszer ilyen.Utána nem beszéltem vele,köszönni sem köszöntem.Ehhez tartottam volba magam,ha nem szól be ilyet.

Utána leorditottam nem kicsit.... csak ugye másik lakótársam is halotta, akit nyilván zavar ez a szitu.Szval többet ilyet nem akarok.Levegőnek nézem, de amugy utálom...meg is mondtam neki.

2022. szept. 9. 22:43
 7/27 anonim ***** válasza:
Ugyan ezt csinálnám mint te. (ne írj privátot)
2022. szept. 9. 23:39
 8/27 anonim ***** válasza:
De miért ilyen ingerült egy ilyen dolog miatt? Van valami előzménye pl én is pikkelek a lakótársaimra, mert igénytelen barmok és cselédnek néznek kb, mert engem zavar és inkább megcsinálom. Szóval én is húznám ezért a szám, ha nem raknának be új zsákot, pláne ha még úgy dobnának bele szemetet, de bennem lenne, hogy legalább levitték.
2022. szept. 10. 15:24
 9/27 anonim ***** válasza:
De ha van is valami előzmény amiért ilyen idegbeteg, akkor sem kéne így beszélnie veled. Így mernének felém megnyilvánulni, neki mennék tuti. 8-as.
2022. szept. 10. 15:27
 10/27 anonim ***** válasza:
Jó sok előzménye lehet a sztorinak, amiket itt nem olvashatunk...
2022. szept. 10. 15:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!