Hogy reagálnátok?
Ha lakótársatok,azt mondaná rátok,egy banális ok miatt,hogy "g×eci vagy"?
Hozzáteszem lányra mondta a fiú.
Nagyon ingerülten.Korábban is voltak nézeteltéréseink.De nekem ez túl lépett egy határt.
Levitettem a szemetet,majd nem tettem a szemetesbe nem nettem kukazsákot, igy üvöltötte másnap a folyosón hogy "a k×urva kukas zsakot nem lehet hasznalni normalisan te gxeci"
Hát itt egyértelmű hogy miről van szó, teljesen lenéz, fszlámának tart, egy ostoba baromnak. 0 tisztelet van feléd, egy köpőcsésze vagy neki.
Azt a határt ne a gyk-n húzogasd, hanem hozzá menj oda és neki mondd, hogy átlépte, vegyen vissza. Közben lecsökkenteném teljesen minimálisra a kontaktot, elkerülném, max. nagyon alap dolgokról beszélnék vele (mi kell bevásárláshoz, a háztartásba, stb.).
Ha állandóan ilyen veled, így beszél, akkor új helyet kell nézni, csak azt jóval nehezebb megoldani.
Ja,nagyon összevesztem vele.Már korábban is volt egyszer ilyen.Utána nem beszéltem vele,köszönni sem köszöntem.Ehhez tartottam volba magam,ha nem szól be ilyet.
Utána leorditottam nem kicsit.... csak ugye másik lakótársam is halotta, akit nyilván zavar ez a szitu.Szval többet ilyet nem akarok.Levegőnek nézem, de amugy utálom...meg is mondtam neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!