Hogy reagálnátok?
Ha lakótársatok,azt mondaná rátok,egy banális ok miatt,hogy "g×eci vagy"?
Hozzáteszem lányra mondta a fiú.
Hát ha valakit így "csicskáztatsz" akkor ne csodálkozz a történteken.
(szerintem joggal várta el, hogy ha leviszi a szemetet akkor raksz bele újzsákot a szemetesbe)
Ez amolyan adok-kapok még pár nap legjobb esetben hét és te leszel az ő csicskása. Addig örülj amíg csak verbálisan abuzál és nem fizikailag.
Vannak emberek akik az erőből értenek, s nem a szépszóból.
Feltehetően ez a srác ilyen ezen te változtatni nem tudsz.
NE OSZTOGASS PARANCSOKAT! FŐLEG FÉRFIAKNAK NE, nőknek meg feltehetően nem is mersz mert ők nem "csúnya szavakat" vágnak a fejedhez a lépcsőházban hanem úgy megtépnek, hogy több fogad lesz mint hajad.
Soha nem értettem azt amikor a gyenge ugat az erősebb embernek, hogy mégis mi miatt meri ezt megtenni. Az ember sokáig tűr s tűr aztán rájön, hogy a hülyeségnek, szemétkedésnek, igazságtalanságnak is van egy belső morális határa és amikor valaki(fiú) besokall akkor először szóban, majd tettben majd elszenvedőként lesz áldozata az ő és a te helytelen viselkedésednek.
Szerintem ha valamit akarsz az életben akkor ne másokat ugráltass vagy ha igen akkor legyél érte hálás és ha ehhez is hülye vagy, hogy hálás legyél akkor adj cserébe valami értéket, pld: rakj tisztazsákot a kukába, adj a srácnak egy szeletcsokit azért mert levitte a szemetet, érezze, hogy egyenlő partnerek vagytok(legalább az illúzióját add meg neki)...
Végtelenségig lehetne ezt beszélni, de nincs értelem. Talán tanulsz ebből és az élet más - más területén hasznosítod majd a SAJÁTÉRDEKEDBEN az itt szerzett tapasztalatot. Bár a sötét oldalam azt mondatja velem, hogy NEM;
te a saját erőszakoskodásodnak az áldozata leszel mert jön egy erősebb nagyobb hal és ledominál ahogyan te a kukával ezt a fiút.
Az éltben minden dominanciaharc, ha nem vagy domináns a szádba szarnak!
Nem osztogattam parancsot.És én nőnek is odamondom,ha valami nem tetszik, nem lestek csicska senkinek.De nekem sem az volt a célom hogy csicskáztassak.
Mondom,levittem a szemetet,nem raktam bele zsákot, utána ge'ci jelzőt kaptam.De azóta más dgok történtek,bem is sorolom.Undorodom az embertől.
Mondom.Én vittem le a szemetet.
Irtam utána is hogy félreirtam.
Na mindegy.
Ezek szerint nem csak az a jelző lehet rád igaz amit a srác mondott hanem az is, hogy sötét vagy mint a föld és máris leírom, hogy miért gondolom így.
Azért mert magadnak generálod a problémákat de megoldani azokat nem tudod csak rugózni azon, hogy miért használnak rád olyan jelzőket ami neked nem tetszik.
Azt nem értem, ha nem érzed magad annak aminek mások tartanak akkor miért foglalkozol vele? Egy igazi rejtély vagy amit meghagynék valami olyan kaliberű embernek aki meg is akar téged érteni nem csak ... .
Legközelebb vidd le egymás után százszor a szemetet és utána kérd meg az élettársadat, hogy most ő vigye le százszor és ha véletlen nem vinné le akkor vidd le helyette, talán 100 levitel után már nem lesz büdős számodra a kuka levítele, főleg ha SZERINTED "bűzös a szemét"
Olyan hÜLY3 vagy, hogy ha csak egy szinttel értelmesebb lennél akkor már felelőségre vonható lennél. Ez legyen a szaros kis semmit nem érő életedben a legnagyobb probléma, hogy neked kell levinni a szemetet vagy, hogy leg3ciznek. Mintha lenne bármi jelentősége, hogy ki milyen szavakat használ rád, cicám, olyan sötét ember alatti szinten vagy, hogy nem csodálkozom, hogy zavar egy hülyegyerek megjegyzése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!