Nők, hogyan reagálnátok arra, ha pasitok fenekére rácsapna egy másik nő?
Pasim korábbi munkahelyén volt egy nő aki állítólag folyamatosan a fenekét csapkodta. Zavarta de sokszor nem mert szólni mert a nő a felettese volt, ekkor még nem ismertük egymást.
Most úgy alakult, hogy visszamegy erre a helyre. Azt mondja ha megint hozzáér a nő, tényleg leállítja.
Jövő héten lesz egy munkahelyi buli ahova már meg is hívtak minket. Nos, már most a lelkiszemem előtt van, hogy ráüt a fenékére az a nő. Én természetesen a falhoz ütném de nem vetne ránk túl jó benyomást.Remelem nem kerül rá sor. Ha megtörténne veletek ilyen incidens, hogyan reagálnátok le?
Elsősorban mivel nem vagyok a pasim anyja, rendezze le ő, elvileg férfi, nem szégyenítem meg azzal, hogy elveszem tőle a lehetőséget. Főleg ha mások is vannak ott, bármennyire is forrongok.
Amennyiben nagyon látom rajta, hogy nem mer szólni, csak akkor lépek közbe.
Ne aggódj, azóta lehet már az első "alkatrészeket" paskolja:DDD
Biztos jóbarátok sorozat rajongó, ahol ugyanez a sztori volt vagy csak te unatkozol e mesével:D
8
Megérdemled, hogy megcsaljanak, borzasztóan megérdemled kérdező és mihamarabb:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!