Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ciki ha egy pasi nem tud vezetni?

Ciki ha egy pasi nem tud vezetni?

Figyelt kérdés
Arra gondolok hogy elkezdte a jogsit, de csak utolsó lehetőségnél tudta lerakni. Nem ért hozzá, nem érti az autó működését, sokszor lefullad, igazi kínlódás neki megszereznie a jogsit, utána meg nagyon bénán vezet, (sokszor lefullad, üresben akar elindulni)

2022. szept. 7. 20:30
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
73%
Ez miért randizásnál van?
2022. szept. 7. 20:33
 2/12 anonim ***** válasza:
93%
Mióta van jogsija?Ha kezdő akkor nem.Én is friss jogsival rengeteget bénáztam.De mondta is az oktatóm hogy rutin kell nemcsak nekem minden friss jogsisnak.Tehàt minél többet vezetni.
2022. szept. 7. 20:41
 3/12 anonim ***** válasza:
93%

Nem, nem mindenki való az utakra.

Azt külön értékelném, hogy legalább megpróbáltad.

2022. szept. 7. 20:51
 4/12 anonim ***** válasza:
92%

Nem mindenki ügyes a vezetésben szóval nem ciki mivel nem tehet róla ha bénázik.Be tudja gyakorolni amúgy mert a jó vezetőknek sok a rutinja vagy nem ér semmit sem a gyakorlás mert nincs jó képessége ilyen téren.

Ez olyan hogy pl nem lehet mindenki matematika zseni sem:)

2022. szept. 7. 20:55
 5/12 anonim ***** válasza:
91%

Az, hogy nem ért az autókhoz nem szégyen hacsak nem arra gondolsz, hogy megtankolni sem tud, mert azzal nem nagyon dicsekednék.

Ami a vezetést illeti, lehetséges, hogy csak idő kell míg belerázódik de az is lehet, hogy neki nincs hozzá jó érzéke. Ez sem feltétlenül szégyen. Nem mindenki tud ràérezni.

2022. szept. 7. 20:56
 6/12 anonim ***** válasza:
9%
xd
2022. szept. 7. 21:20
 7/12 anonim ***** válasza:
69%
Nem.
2022. szept. 7. 21:48
 8/12 anonim ***** válasza:
90%
Nem, inkább az a szégyen (az én szememben) hogy valaki érzék hiányában erőlteti a vezetést, és ezzel veszélyezteti a többi embert az utakon...
2022. szept. 7. 22:22
 9/12 anonim ***** válasza:
87%
Jogosítványom sincs és nem tudok vezetni, mégis sikeres vagyok a nőknél.
2022. szept. 8. 09:39
 10/12 anonim ***** válasza:
Mai világban, amikor alaphangon lesz lassan fél milla egy jogi, szerintem nem.
2022. szept. 9. 08:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!