Ciki ha egy pasi nem tud vezetni?
Figyelt kérdés
Arra gondolok hogy elkezdte a jogsit, de csak utolsó lehetőségnél tudta lerakni. Nem ért hozzá, nem érti az autó működését, sokszor lefullad, igazi kínlódás neki megszereznie a jogsit, utána meg nagyon bénán vezet, (sokszor lefullad, üresben akar elindulni)2022. szept. 7. 20:30
2/12 anonim válasza:
Mióta van jogsija?Ha kezdő akkor nem.Én is friss jogsival rengeteget bénáztam.De mondta is az oktatóm hogy rutin kell nemcsak nekem minden friss jogsisnak.Tehàt minél többet vezetni.
3/12 anonim válasza:
Nem, nem mindenki való az utakra.
Azt külön értékelném, hogy legalább megpróbáltad.
4/12 anonim válasza:
Nem mindenki ügyes a vezetésben szóval nem ciki mivel nem tehet róla ha bénázik.Be tudja gyakorolni amúgy mert a jó vezetőknek sok a rutinja vagy nem ér semmit sem a gyakorlás mert nincs jó képessége ilyen téren.
Ez olyan hogy pl nem lehet mindenki matematika zseni sem:)
5/12 anonim válasza:
Az, hogy nem ért az autókhoz nem szégyen hacsak nem arra gondolsz, hogy megtankolni sem tud, mert azzal nem nagyon dicsekednék.
Ami a vezetést illeti, lehetséges, hogy csak idő kell míg belerázódik de az is lehet, hogy neki nincs hozzá jó érzéke. Ez sem feltétlenül szégyen. Nem mindenki tud ràérezni.
8/12 anonim válasza:
Nem, inkább az a szégyen (az én szememben) hogy valaki érzék hiányában erőlteti a vezetést, és ezzel veszélyezteti a többi embert az utakon...
9/12 anonim válasza:
Jogosítványom sincs és nem tudok vezetni, mégis sikeres vagyok a nőknél.
10/12 anonim válasza:
Mai világban, amikor alaphangon lesz lassan fél milla egy jogi, szerintem nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!