Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mára már hogy hogy az emberek...

Mára már hogy hogy az emberek 90%-a megutálta a tűzijátékot?

Figyelt kérdés

Egyébként nagyon helyes, én is köztük vagyok, csak eddig minden év augusztus 20-án Budapesten tömve bolt a Duna part, gondolom azért, mert sokan szerették. Mára más sokan utálják. Miért következett be ilyen változás?

Én azért utáltam meg, mert ebben a szegény országban erre költeni, ráadásul a budapestit csak azért tartják meg, hogy zsebekben landoljon az ára.

2022. aug. 26. 20:28
1 2 3 4
 21/34 Jake Paul ***** válasza:
100%

Szükségtelen!

- A súlyos környezetszennyezés miatt ( ostoba érv bezzeg arról kussol mikor autóba űl, vagy húst zabál ,vagy használja az internet adta élményeket és az 5 gét ;) )

- A súlyos zajártalom, szennyezés miatt( Egész éves autóforgalom, koncertek, Motorok, És paneli lakók furásai nem tartoznak ide te ingerszegény ?

- A háziállatok és még inkább, számolatlan ember nyugalmának zavarása miatt ( Le van szarva! A kutyások egész évben ugattatják dögeiket zavarva a többi ember nyugalmát, időst,fiatalt, beteget .. kifognak bírni fél órát ha egész évben az ő hülyeségüket toleráljuk! )

- Drága, - ahhoz mérten pedig végképp az, hogy az emberek jelentős hányada egyik napról a másikra vegetál (többek között azért is, mert aránytalanul nagy adókra, járulékokra húzzák le nagyjából semmiért)! ( Az ne zavarjon hogy ennyi erővel bármilyen koncert amit rendeznek vagy ünnepség az ugyan úgy drága.. azt tudtad hogy sokszor maga az előadó meg a koncert azt többe kerül mint egy tűzijáték? )

- Értelmetlen "parasztvakítás", rongyrázás (Ez meg a te véleményed nem egy társadalom véleménye ennyit is rólad)

2022. szept. 14. 01:00
 22/34 Jake Paul ***** válasza:
100%

Veszélyes, környezetszennyező, megijeszti az állatokat és nagyon költséges is. Régebb ezekbe sokan nem gondoltak bele. ( Milyen ostoba érvek te jó ég XD :) :) ( Nem szerencsére régen nem voltak ostoba zöld hippik mint manapság akik az állatokat az ember fölé helyezik az ilyen elmeháborodottak a vegánok is

megijeszti az állatokat .. EGÉSZ ÉVES VADÁSZAT... HAHÓ HÓL ÉLSZ VAZZE?

2022. szept. 14. 01:05
 23/34 anonim ***** válasza:
29%

Jake Paul:

[link]

2022. szept. 14. 11:52
 24/34 Jake Paul ***** válasza:
75%
De érvben nem tudsz reagálni kedves 23 és ez leír rólad mindent csak egy Oorátos képpel tudsz személyeskedni .. érveljél baszod és ne személyeskedjél ;)
2022. szept. 14. 15:24
 25/34 Jake Paul ***** válasza:
75%
Küldheted még a többi Borátos mémedet ;)
2022. szept. 14. 15:26
 26/34 anonim ***** válasza:
29%

Szerintem elég egyszerűen, és tömören érveltem az első oldalon...

Egyébként te személyeskedtél, mert nagyon lekezelő, személyeskedő képet festettél a lakosság 50%-áról bugyuta általánosításokkal. Szóval, ha te tudsz tágyilagosan nyilatkozni, majd akkor beszélhetünk róla, hogy ki mennyire személyeskedik.

2022. szept. 15. 06:49
 27/34 Jake Paul ***** válasza:
75%

Szerintem elég egyszerűen, és tömören érveltem az első oldalon? Na kedves 26 os A zöld kamu hazugságokon kivül és a pyrotechnikai szakma tudásának ..teljes hiányában igen kreténül érveltél ott is hapi

Kedvencem az valaki nem ért egy szakmához nem tudja mik az összetételek de már mérgező meg káros .. kretén zöldek hazudják folyton ezt és te ezt meg beveszed nagy kanállal :)

2022. szept. 23. 15:41
 28/34 vyrob ***** válasza:
46%

Veszélyes, környezetszennyező, megijeszti az állatokat és nagyon költséges is. Régebb ezekbe sokan nem gondoltak bele.?

KI NEM SZARJA LE AZ ÁLLATOKAT MIKOR EGÉSZ ÉVBEN MEGY A GYILKOS VADÁSZAT ELLENÜK !

Ne legyünk már képmutató kretének! A tűzijáték kb nagyon is elhanyagolható szennyezéssel bír a környezetre már amivel ki írtad ezt az ostoba komentet az a telo vagy gép már sokkal inkább szennyezőbb a földre nézve, főleg az alkatrészei mint a papirból készűlt tűzijátékok!

2022. nov. 28. 16:43
 29/34 anonim ***** válasza:
Jake Paul: Új regisztráció?
2022. nov. 29. 07:21
 30/34 vyrob ***** válasza:
Nem Én Vyrob vagyok semmi közöm hozzá :)
2022. nov. 29. 10:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!