Mára már hogy hogy az emberek 90%-a megutálta a tűzijátékot?
Egyébként nagyon helyes, én is köztük vagyok, csak eddig minden év augusztus 20-án Budapesten tömve bolt a Duna part, gondolom azért, mert sokan szerették. Mára más sokan utálják. Miért következett be ilyen változás?
Én azért utáltam meg, mert ebben a szegény országban erre költeni, ráadásul a budapestit csak azért tartják meg, hogy zsebekben landoljon az ára.
Én mindig utáltam.
Ha egyet láttál, akkor láttad az összeset.
Gyerekkoromban mindig ki kellett menni az udvarra, és télen fél óráig fagyoskodni, nyáron meg fél óráig hagyni hogy csipkedjenek a szúnyogok, mert huhuuu de szép a tűzijáték!!!
Közben az egész csak pár színes kör az égen.
Ha valami 100 éves vén lennék, aki a középkorban élt, akkor biztos az eszemet veszteném a csodálattól, de a jelenlegi formámban hidegen hagy. Még a csillagokat is szívesebben nézem.
Szükségtelen!
- A súlyos környezetszennyezés miatt
- A súlyos zajártalom, szennyezés miatt
- A háziállatok és még inkább, számolatlan ember nyugalmának zavarása miatt
- Drága, - ahhoz mérten pedig végképp az, hogy az emberek jelentős hányada egyik napról a másikra vegetál (többek között azért is, mert aránytalanul nagy adókra, járulékokra húzzák le nagyjából semmiért)!
- Értelmetlen "parasztvakítás", rongyrázás
Egy hotel bárjában dolgozom. A tűzijáték napján teltházunk van a hotelben és a bárban is nagyon jó forgalmunk van. Engem személy szerint a tűzijáték nem érdekel viszont a pozitív hozadéka miatt szeretem, mert sok borravalót kapok.
Túlzásnak tartom a kérdező által említett 90 %-os tűzijáték ellenséget.
Nem veszélytelen közelröl nézni.
Van egy tűzijáték rendező ismerősöm, aki falunapokon, városnapokon rendez tűzijátékot. Egyszer, ahogy tartotta a tüzijátékot, egy műanyag cső eldőlt és oldalralőtt a nézők felé, az a szerencse hogy nem ment be a tömegbe, mert előtte volt elbarikádozva raklapokkal és annak lőtte így az megfogta, máskülönben bement volna a nézőkhöz.
Olyan is előfordult, hogy a tűzijátékbomba kirepült a csőből, tett egy csavarodást a levegőben és esett vissza a földre és egy személy mellett robbant. Haláleset is volt belőle úgy hallottam.
Én nagyon szeretem a tűijátékot, kár hogy most pont nem leszek itt, hogy a nagyot lássam. Majd szilveszterkor veszek valamit megint, amit fel is lehet lőni!
A kutyák és a kutyások vonyítása nem érdekel, amíg naponta kerülgetnem kell a kutyaszart az utcán. Ők vállatak kutyát, oldják meg azt az 1 napot, nekem bezzeg az év minden napján kerülgetnem kell a fel nem szedett aknákat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!