Mára már hogy hogy az emberek 90%-a megutálta a tűzijátékot?
Egyébként nagyon helyes, én is köztük vagyok, csak eddig minden év augusztus 20-án Budapesten tömve bolt a Duna part, gondolom azért, mert sokan szerették. Mára más sokan utálják. Miért következett be ilyen változás?
Én azért utáltam meg, mert ebben a szegény országban erre költeni, ráadásul a budapestit csak azért tartják meg, hogy zsebekben landoljon az ára.
A 90% nem utálja, hanem simán csak leszarja.
Alapból az a dolog, ami régen is inkább gyerekként volt fantasztikus. Mára meg szerintem erősen ingerszegény dolog lett az internet és mindennapi hülyeségek mellett.
Ami ráadásul érdektelenné teszi, hogy igazából (nagyjából) bármikor vehetsz magad is tűzijátékot és az nagyobb poén 1-2 alkalommal mint csak nézni.
De azt például utálom, amikor mindenki is elkezdi lőni és az egész város hadszíntér lesz.
És igen, az is tény, hogy itt vagyunk egy helyzetben, kormányunk tolja az arcunkba, hogy becsüld meg a munkahelyed, örülj hogy van, emeljük a rezsit mert háborús helyzet van meg energia válság meg amúgy is szar minden.
Minden arról szól, hogy SPÓROLJÁ PROLI.
Közben meg látványosan eldurrogtatnak tizenmilliárdokat, csak mert csak.
Én mindig is szerettem és most is szeretem a tűzijátékot. Csodás látvány.
A cigiről és a kipufógázról is mindenki tudja, hogy káros a környezetre, egészségre, mégse háborodnak fel ezen annyira. És ezek másodpercenként szennyeznek, nem úgy, mint a tűzijáték, ami az egész világon nem másodpercenként zajlik, ha van is csak 10-30percig. Vagy mondjuk a gyárakból kijövő szenny, vagy a szemetelés..stb Szóval az emberek nagyon álszentek.
Én imádom, most még is totál ellene vagyok, mert mikor megláttam, hogy milliárdokat szórtak el rá miközben az ország félig romokban félig meg roham tempóban oda tart... Hát na.
Undorító, hogy itthon mindenre van pénz amit a kormány akar, de amit a nép akar(hatna) arra soha sincs.
Kussoljanak már a hülye állatvédők ! Nem a tűzijátékot utálják.. az csak egy hangos ostoba gyülölködő kissebség szerencsére.. szerencsére ezeket a rohadt kutyásokat utálják egyre többen! Én akiket megkérdeztem az mind utálja a proli ingerszegény vinnyogó és már fenyegető hangnemet megengedő hobbi állatartókat !!
Jaj már megint sok itt embergyűlölő állat fanatikus elmeháborodott
Amikor meg egész éves vadászat van akkor meg a komentelő ugyan úgy szarik bele az állatkák életébe és akkor is amikor húst eszik ;) Na a tipikus ostoba zöld ember gyűlölő hippi ...
Szerencsére vannak ember barát tevékenységek hála az égnek amik nem a zöld neo hippiknek kedveznek ;)
Ilyen a Vadászat , a Hús evés, És a Tűzijáték
Tessék vigyázni a saját kutyádra ha nem tudsz ne tartsál kutyát, alkalmazkodni hozzájuk senki se fog és senki sem köteles ;) Mivel te vagy a felelős a saját állatodért sok kutya a mennydörgéstől is fél ott kinek fogsz sírni mi??
Belvárosba és a a beton Dzungelben meg úgy ahogy van betiltanám a kutyatartást sem környezetvédelmi szempontból nem elfogadható és sem állatvédelmi szempontból egy 30 négyzetméteres lakásba hogy érzi magát egész nap egy nagy testű kutya mi állatvédők ..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!