Mára már hogy hogy az emberek 90%-a megutálta a tűzijátékot?
Egyébként nagyon helyes, én is köztük vagyok, csak eddig minden év augusztus 20-án Budapesten tömve bolt a Duna part, gondolom azért, mert sokan szerették. Mára más sokan utálják. Miért következett be ilyen változás?
Én azért utáltam meg, mert ebben a szegény országban erre költeni, ráadásul a budapestit csak azért tartják meg, hogy zsebekben landoljon az ára.
"
Szükségtelen!
- A súlyos környezetszennyezés miatt
- A súlyos zajártalom, szennyezés miatt
- A háziállatok és még inkább, számolatlan ember nyugalmának zavarása miatt
- Drága, - ahhoz mérten pedig végképp az, hogy az emberek jelentős hányada egyik napról a másikra vegetál (többek között azért is, mert aránytalanul nagy adókra, járulékokra húzzák le nagyjából semmiért)!
- Értelmetlen "parasztvakítás", rongyrázás"
Amit házilag lövünk az kevésbé drága kevésbé (sőt szinte semennyire) szennyező és olyan helyre megyek ahol nem zavarok senkit.De ez nem az én pénztárcámból, nem olyan helyen megy hanem sajnos a tiedéből is igen a tiedéből aki ezt most olvassa és még magyarok százezreiből.És ez a legfelháborítóbb
Ezt igen egyszerűen cáfolom neked meg ;)
- A súlyos környezetszennyezés miatt ? Súlyos ? XD Öhöm.. Minden napi autó, motor, kamion, gyárak, Dohányzás, és még sorolhatnánk nap estig a sokkal károsabb dolgokat
- A súlyos zajártalom, szennyezés miatt ? Lehet ezentúl még koncerteket tartani a városban és előadókat hívni vagy már az ingerszegény kissebbség azt sem akarja engedni egy többségi társadalomnak?
- A háziállatok és még inkább, számolatlan ember nyugalmának zavarása miatt ? A házi állatok főleg a kutyák a nyugalomra vágyó rétegeket egész évbe zavarják ;) Bizony van hogy egész nap szól a kutyaugatás, kerülgetjük az aknákat lépten nyomon bárhol játszótereken parkoknál stb
Az egész éves lassan heti rendszerességű kutya támadásokat ahol gyerekek és szinte minden ártatlan korosztály sérül hála a töketlen kutyatartóknak már meg sem említem !
Hát épp ezaz!!Ezt nem értik meg.Mi egyszer az évben miért nem lőhetünk?Miért?!31 es vagyok és ""jelbe raktam.Valójában a kormány lövöldözése se ér fel budapest átlagos kibocsátásával (autó,buszok) a zaj meg csak azon a 2-4 km en hallatszik.Mellékes:vyrob melyiket ajánlanád az alábbiak közül:
vagy
?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!