Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mi értelme élni mindennap...

Mi értelme élni mindennap felkelni és küzdeni ha az ember még csak nem is okos?

Figyelt kérdés
Mi értelme ezt csinálni szar pénzért. Nem tudok rájönni szerintem semmi.

2022. aug. 16. 15:48
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Tény, hogy a karrier építése a legelején a legnehezebb. Először hugyért-szarért kell dolgozni, hogy tapasztalata legyen az embernek, meg valamennyi ismerettsége, és csak utána lehet elkezdeni igazán építkezni.

Ettől függetlenül az nem lehetetlen, Százezrek dolgoznak ezen Magyarországon nap mint nap, sikerrel.

Csak szar, mert nehéz, ez tény.

Az, hogy nem vagy okos, az egy dolog. Mint írták, nem kell mindenkinek okosnak lennie. Elég ha egyvalamit tudsz jól és azt el tudod adni. És a legtöbb ember képes valamiben jó eredményt elérni.

2022. aug. 16. 17:07
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell okosnak lenni ahhoz, hogy szeresd amit csinálsz. pénz motivációja édeskevés az élethez meg a munkához. Én pl akkor is csináltam a vállalkozásom tevékenységét (videógyártás) amikor egy fillért se kerestem vele.
2022. aug. 16. 17:55
 13/16 anonim ***** válasza:
38%
Okos-em okos az ember, mindenki ezt teszi: ki jókedvvel, ki nem, ki megszokottan cselekszik, ki talál benne örömöt is.
2022. aug. 16. 18:58
 14/16 anonim ***** válasza:
apró kicsi változásokért, és sosem tudhatod mit hoz az a nap. egyik sem lesz ugyanolyan mint az előző, bármiylen fásultan is éled át
2022. aug. 16. 23:10
 15/16 Szabadság man válasza:
Milyen élettel lennél elégedett? Írd le, hogyan nézne ki egy ideális nap.
2022. aug. 20. 23:40
 16/16 anonim ***** válasza:

Kérdező!

Tanulj ettől az embertől! Ha valaki, hát ő tudja!

https://www.youtube.com/watch?v=suBmyC_coaI

2022. aug. 22. 09:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!