Mi értelme élni mindennap felkelni és küzdeni ha az ember még csak nem is okos?
Figyelt kérdés
Mi értelme ezt csinálni szar pénzért. Nem tudok rájönni szerintem semmi.2022. aug. 16. 15:48
1/16 anonim válasza:
Én okos vagyok.
Nem is küzdök, és általában akkor kelek amikor nekem tetszik, kivéve ha egy kliens akar meetinget 10 előtt.
2/16 anonim válasza:
#1 De k*rva jó neked. Mit szeretnél, tapsot?
3/16 anonim válasza:
Nem, csak leírtam a véleményem/helyzetem a kérdésre. Veled ellentétben.
4/16 anonim válasza:
Ha szerinted semmi, akkor semmi.
5/16 anonim válasza:
A nem okos burkolók is megkeresnek kétmillát... azert érdemes felkelni... 😁
6/16 anonim válasza:
Mi van, lúzerek, savanyú a szőlő, azért nyomogatjátok az #1-esre a piros x-et? 😊
8/16 grafno válasza:
Vannak akik nem küzdenek, azok alszanak a tereken, parkokban, meg a többség bent lakik az allami wellnesshotelekben ingyen es bermentve.
9/16 A kérdező kommentje:
Ahhoz profinak kell lenni, nekem van burkoló ismerősöm de nem is csinálja. Mást dolgozik. Ahhoz nagy gyakorlat kell, saját vállalkozás, kapcsolatok hogy egyáltalán hívják, tőke is. Ez nem olyan egyszerű sajnos. és ez az összes szakmunkára igaz. alkalmazottként ott sem érsz szart se.
2022. aug. 16. 16:19
10/16 A kérdező kommentje:
Kezdő burkolót csoda ha alkalmazottnak felvesznek. Milyen álom világban éltek ti?
2022. aug. 16. 16:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!