Milyen nőkbe vagy szerelmes?
Figyelt kérdés
Olyan nőkről linkeljetek képet, akikbe nagyon szerelmesek vagytok.
A tökéletes nő hogy néz ki szerintetek?
2022. aug. 10. 23:31
2/16 anonim válasza:
Senki sem tökéletes a szerelem pedig egy annyira komplex dolog, hogy nem lehet csak puszta jellemzéssel leírni, hogy "milyen az a nő" akibe képesek vagyunk beleszeretni.
4/16 anonim válasza:
Bunkó flegma nagyképű egoista kis hercegnőkbe. De belőlük nagyon nehezen szeretek ki.
5/16 anonim válasza:
Én varga irénbe. Halálosan... Már fogytam 18 kilót a hiabavalo vágyakozastol. De még van rajtam 10 kiló felesleg, meg egy kicsit szerelmes maradok bele.
6/16 anonim válasza:
Van melle, szép a bőre, szép az arca.
7/16 anonim válasza:
Akibe megvannak a ragadozó vonások. Nagy, erős állkapocs, fogak, nagy száj
8/16 anonim válasza:
Embertől függ hogy kinek mi tetszik.
Én a szégyellős, romantikusabb lányokat szeretem nagyon.
9/16 anonim válasza:
Egyetlen nőbe vagyok szerelmes és ez a feleségem.
A feleségemet nem azért szeretem, mert szép, - egyáltalán nem az - és ez annyiban rendben is van, hogy nálam nem az a "szerelem", hogy milyen "szimbólumokkal tudok feszíteni" nyilvánosság előtt, hanem teljesen más.
De ezt teljesen felesleges kifejteni egy olyan szinten gyerekesen "gondolkodó" embernek, mint amilyen te is vagy kérdező, mert még éretlen ahhoz, hogy felfogja.
10/16 anonim válasza:
1 arcú, 2 fülű, sokhajú, 30 fogas, előrenézőszemekkel.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!