Magas lányok! Szerintetek előny vagy hátrány a magasságotok?
Én is pont 172 cm vagyok. Én hátránynak éltem meg, mondjuk eleve csutfasz, 158-160 cm-s lányok voltak az osztályban, rajtam kívül mind.
Ami tény, hogy pasik terén nem éreztem, négy barátom volt, mindegyik 182 felett, férjem is 186 cm. (De azért örülök, hogy a lányom "csak" 169).
N/48
Régen nem szerettem, féltem, hogy nagyon magas leszek, de 16 éves korom óta 175 cm vagyok és kifejezetten szeretem. A ruhákkal nekem sosem volt gondom, tehát erről a részről nem tudok nyilatkozni. Egyedül talán annyi a hátránya számomra, hogy mindig észrevesznek, nem tudok ,, elbújni ", mert szó szerint kilógok.
29N
En szeretem a 178 centimet, főleg azért mert hiába vagyok 60 kilo, nem látszik egyeltalan, míg ha 160 centi lennék latszana. A barátom 190 centi, de előző barátom velem volt egy magas, bár ő 183nak hazudta magát 🥱
Nem szeretem a magassarkúkat, de az osszes cipőm platformos, a teliek is, így bátran hordom őket, előtte is hordtam:)
Utolsó vagyok: 38-9es a labam, így cipokkel nincs probléma, a nadrágokkal már inkább mert egyik sem ér le teljesen és télen mindig kilog a bokám ami sokszor elég rossz, de már vettem magasabb téli cipőket, így már ezzel sincs probléma:) én vagyok a legmagasabb a barátaim közül, húgom 172 centi 14 evesen, már egy ideje nem nőttN, de lehet fog meg😃
18/l vagyok
Nagyjából gimi közepéig kifejezetteb hátrányként éltem meg. Hirtelen nőttem még általánosban, így nagyon sokszor voltam a legmagasabb különböző társaságokban (néha nem is kicsi különbséggel), anyát is hamar lehagytam például, ez pedig nekem is rontott az önbizalmamon. Erre közben az is rájött, hogy 41-42 -es a lábam, és pár évvel ezelőttig alig találtam méretben jó cipőt. Vagy alapból keveset csináltak belőle, vagy el sem mentek 42-ig.
Aztán gimiben mégis megszerettem, és inkább előnyként tekintek rá azóta. Ruháknál is jól jön, polcoknál is jobb, hogy nem kell székkel vacakolni. Meg akkora már nem is lógtam ki, mert a lányok többsége is "felzárkózótt" a magasságomhoz, és bár eleinte szinte az összes fiúnál magasabb voltam, a végére ez a fordítottja lett. Az is előny, hogyha pár kiló felszalad, nem látszik meg túlzottan.
Most egyetemen is sok olyan lány van, aki hasonlóan magas, szóval itt sem lógok ki.
175cm vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!