Mi visz rá egy szülőt arra, hogy egyedül hagyja a 2 éves gyerekét a Balatonban?
Itt a hír, amit egyszerűen nem értek. Felfoghatatlan. A kutyámat sem hagynám egyedül a vízben, nemhogy a gyerekemet.
Bár nekem még nincs gyerekem, szóval világosítsatok fel kérlek, hogy történhet ilyen.
10-11. Balatonlellén a strandon tömegek voltak a vízben. Meleg volt, a viharjelző egész nap másodfokú viharjelzést mutatott a nagy szél miatt, nem úgy, mint mikor egy szélmentes időszak után tényleg lecsap a vihar és szaladni kell a strandról.
Az egyszeri strandoló honnan tudná, hogy mit jelent a viharjelzés, vagy miből tudná, mikor csak azt látja, hogy a túlparton villog valami? Nincsenek felvilágosító táblák, nincsen hatóság, ami kiküldené az embereket a vízből.
Elég baj az, ha valaki képes bemenni egy 2 éves gyerekkel úgy a vízbe, hogy akkorák a hullámok, hogy még egy felnőtt embert is felborítanak.
"Pont azokkal történnek rossz dolgok, akik hajlamosak mások felett pálcát törni"
Ó nahát, erről valami statisztikát mutass már nekem :D
Pl én mindig kivagyok akadva azokon a "gazdikon" is, akik szilveszterkor nem képesek vigyázni a kutyájukra, elszöknek, aztán meg sír a szájuk, hogy a pici kutyám így meg úgy. Az én kutyám 14 éves, mindig vigyáztam rá és amíg él vigyázni is fogok, soha nem szökött el, pedig az elméleted szerint pont velem kellett volna, hogy megtörténjen, hiszen mások felett pálcát törtem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!