Szerintetek ciki egyedül elmenni nyaralni?
Fiatal lány vagyok, barátaim nincsenek, csak haverok, de azok is mind kint dolgoznak külföldön, és ritkán járnak haza. Pasim régen nincs, a rokonaimat hagyjuk. Három napot mennék Demjénbe, mert ott még nem voltam, nincs messze Egertől sem, és ott van régiségbolt is, megnézném azt is, Demjénben meg ott a fürdő, meg közvetlen mellette Szalókon is. Néztem szállást, azt sem vészesen drága. Egyedül mennék strandra, étterembe, stb. Saját autóm van, azzal mennék.
Szerintetek gáz? El merjek indulni egyedül? Soha nem voltam még sehol egyedül.
Nem azért írtam ki, hogy jöjjenek a privát üzenetek!
Idióta hozzászólàsok, meg kötekedések nem érdekelnek!
Szerintem menj, majd ha olyan és eljön a nagy ő, S akkor mész vele is, de addig semmiképp ne dekkolj otthon a 4 fal között. :) Én régen cikinek éreztem az egyedüli mekit pl vagy a mozit, mostmár simán megyek egyedül is. Most is úgy fogom megnézni a Thort. Páromat nem érdekli, barátaim nincsenek, kollégákkal nehezebb lenne összehozni az időt, így elmegyek majd egyedül. :)
Simán indulj el egyedül, vissza se nézz, csak élvezd ezt a pár napot, aztán kitudja kiket ismersz meg ezalatt. ;)
30/L
4, főleg hogy egy sem érkezett. XD
De amúgy jaja, nyilván!
5, igazad van. Tényleg van pár rossz alak, mindegy merre megy az ember, óvatos leszek amennyire lehet.
7, van pedig. Legalábbis egy pár hónapja voltam Egerben, akkor volt, és be is mentünk az akkori párommal.
Köszönöm az ÉRTELMES válaszokat!
Szia, egri vagy?
Legénybúcsúra megyünk oda, ha írok privátban tudnál esetleg mesélni a városról (hogy mit lehet csinálni ott, jó éttermek stb)?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!