Szerintetek gáz elmenni egyedül "nyaralni"?
Figyelt kérdés
Egy 60km-re lévő fürdőbe mennék el. Igazából nincs kivel mennem azért kérdezem. 18F2022. máj. 6. 19:04
1/5 anonim válasza:
Mitől lenne gáz? Egyedül azt csinálsz amit akarsz, ki tudja milyen élmény lesz ott. Ha meg nem mész el ahová csak szeretnél, akkor azt fogod utána bánni.
2/5 anonim válasza:
Nem gáz, én boldogan nyaralnék magamban, az az igazi pihenés. Hogy ki mit gondol erről, azt le kell tojni.
3/5 anonim válasza:
Nem, én is szoktam néha. Ha akarod nem is kell híresztelni.
4/5 anonim válasza:
Én gyakran megyek le pár napra a tengerhez egyedül, pedig lenne kikkel, viszont szimplán szeretem, hogy nem kell senkihez sem alkalmazkodni, a pillanatnyi igény-szintet is magamnak szabályozhatom. Sokszor aznap döntöm el, hogy mit nézek meg az adott környéken, olykor 15-20 km-t gyalogolva kánikulában akár vagy csak simán strandolok egyhelyben. A fürdőben meg nem kell mindenáron valakivel lenni, meg beszélgetni, ha bent ülsz a szaunában, termálban, vagy úszol, jobban ki tudsz kapcsolni.
5/5 anonim válasza:
Egyáltalán nem! :-) Régen én sem akartam vagy úgyszólván "féltem" ettől; de 1 évvel ezelőtt egy rövid miskolci nyaralás 1 éjszakás egyedül-maradása után bátorkodtam ugyanoda egyedül visszamenni és most az évben már kifejezetten egyedüli túrákat tervezek. :-) Bakancslistámról Sopront és Kőszeget teljesítem egyedül. A saját életemben úgy vélem, hogy nekem ezt meg is kellett tanulnom.
34/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!