Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mást is zavar,ha a fehér...

Mást is zavar,ha a fehér bőrére tesznek megjegyzést?

Figyelt kérdés

A hajszínem valahol a szőke és vörös között van, ezzel pedig nyilván az jár,hogy nagyon fehér a bőröm.

Annyiszor kaptam már meg,hogy "de hullafehér vagy", meg "menj már el szolizni" vagy pl. "a barnaság jobban állna,még véknyít is" és így nem értem,hogy ezek honnanjönnek az embereknek? Azt hiszik,hogy ez bem bántó?

2022. júl. 29. 16:01
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
27%

Mások vagyunk 🤷‍♀️ Nekem nem esik rosszul, ha szeretem az adott dolgot. Csak ha engem is zavar.

Mondok jobb példát. A párom utálja az olívabogyót, azt mondja hogy gusztustalan. Engem zavarjon hogy ő gusztustalannak tartja, ezért ne egyem én sem? Hidegen hagy hogy neki nem ízlik, mert nekem viszont igen.

Vagy ha valaki szerint a fekete nem szép szín, túl szomorú, túl snassz, akkor az nekem essen rosszul csak mert nekem történetesen az a kedvencem? Nem esik rosszul hogy más szerint ocsmány. Én szeretném akkor is, ha senki másnak nem tetszene. És ha balamit szeretek, akkor azt magamtól szeretem, belső indíttatásból. Nem aszerint alakítom az ízlésem, hogy mások mit gondolnak, vannak saját gondolataim.

2022. júl. 29. 17:15
 12/19 anonim ***** válasza:
91%

Engem anyu vegzál a barnulással, mert ő genetikailag nem tud, én meg le tudnék valamennyire, annyira nem mint apu, de én meg fehérebb akarok lenni, mint most, vagy maximum a felkaromhoz hozzábarnulni, de mivel nincs türelmem napozni, inkább fehéredni akarok. :D

De a szobatársaimtól is megkaptam, hogy a reggeli napfényben úgy néz ki a lábam, mint egy többhetes vizihulláé. XD

Engem ezek alapvetően nem zavarnak, csak ha nyaggatnak vele, mint pl anyám.

2022. júl. 29. 17:18
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Nem, magasról leszarom. Nekem tetszik a sápadt bőr (magamon és másokon egyaránt), szándékosan nem akarok barnulni. Ha valaki szeret napozni, hát napozzon, de engem hagyjon ki belőle.
2022. júl. 29. 18:36
 14/19 anonim ***** válasza:

Nyugodtan lepontozhattok, csakazért sem fog rosszul esni ha valaki beszól a fehér bőrömre :)

Ahogy látom a válaszokon, másokat sem zavarja ha ezzel vegzálják őket. Miért is kéne :)

Ha valakinek a ilyen a bőre, akkor ilyen és kész.

Kérdező, te pedig kérlek, írd ki legközelebb a kérdésedhez, hogy csakis az szólhat hozzá, aki ugyanazt gondolja amit te.

11.

2022. júl. 29. 18:40
 15/19 A kérdező kommentje:
Kedves #14, én nem pontoztalak le.Ez a te véleményed,amit tiszteletben tarok.
2022. júl. 29. 18:50
 16/19 anonim ***** válasza:
Én sem foglalkozok azzal, ha piszkálnak miatta. Nekem nem tetszik a lebarnult bőr és nem is egészséges sok időt tölteni a napon, ezért fehér maradok.
2022. júl. 29. 22:03
 17/19 anonim ***** válasza:
65%

Az emberek hülyék, és az ilyen beszólásaikkal ezt csak mégjobban alátámasztják. Nem is értem, hogy lehet akkora tudatlan hülye valaki, hogy azt hiszi, azért fehér valaki, mert otthon ül naphosszat, vagy beteg.

Én elég sokat járkálok kint lenge öltözetben, de nem nahgyon fog meg a nap, pedig a szemem, hajam eléggé sötét. Még akkor sem barnulok le látványosan, ha kinn sülök astrandon egész nap. Egyszerűen nagyon nehezen barnulok. És voltak olyan tudatlan tuskó rokonaim, akik erre mindig tették a lesajnáló megjegyést (meg persze més dolgokra is). Egyszer végképp meguntam, már nem tartom velük a kapcsolatot, amin persze nem győznek csodálkozni.

Amúgy aki barna, azt meg biztos azzal vegzálják, hogy "na ez se ma barnult le"...

Nekem nincs bajom a fehér bőrömmel, de az összkép jobb, ha enyhén bronzos, úgyhogy barnító testápolót használok, aki meg bármiféle megjegyzést tesz a külsőmre, arról megállapítom, hogy egy idióta és többet nem állok szóba vele.

2022. júl. 30. 07:38
 18/19 Metionin ***** válasza:
60%
Nem zavar de irritál maga a tény, hogy az emberek azt hiszik, közük van a bőrszínemhez vagy hogy megmondhatják, hogy mit használjak, hova menjek, hogy barna legyek. És mi van ha nem akarnék barna lenni akkor sem ha tudnék? És ha én szólnék be, hogy hallod olyan barna vagy mint egy c*ány, használj már valami fényvédőt, akkor én persze bunkó lennék.
2022. júl. 30. 16:30
 19/19 anonim ***** válasza:
45%

Ezz nagyon jó!

"Használj valami fényvédőt, mert olyan barna vagy mint egy cigány" :D

Már tudom, mit fogok mondani, ha valaki beleköt, hogy túl fehér vagyok.

2022. júl. 30. 16:53
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!